Romobili za djecu - zabavna i ekološka aktivnost na otvorenom

| Moms |

Globber romobil

Sigurno se pitate zašto baš odabrati vožnju romobilom kao omiljenu aktivnost na otvorenom? Vjerovali ili ne, romobil je jedan od najboljih odabira za razvoj motorike kod djece.  Dijete će se naučiti odguravati, naučit će se usmjeriti, održavati ravnotežu, a osim toga uče se i kognitivne vještine kao što su koncentracija, logičko zaključivanje, obrada vizualnih i zvučnih informacija te stvaranje svijesti o orijentaciji u prostoru.

Globber romobil

Zeleniji svijet na kotačima!  Globber je prvi brand romobila u svijetu koji koristi biorazgradivu plastiku u većini svojih proizvoda

Nova kolekcija Globber ECOLOGIC prva je takve vrste koja je biorazgradivu pšeničnu slamu prožela biorazgradivom plastikom. GRS je međunarodni protokol koji provjerava reciklirani sadržaj u finalnim proizvodima. Korištenje GRS plastike smanjuje tone otpada na odlagalištima i umanjuje utjecaj proizvodnje na okoliš.

Globber romobil

Osim romobila, proizvodi su pakirani u divna eko pakiranja izrađena od recikliranog papira, bez elemenata plastike i poluotvorene kutije za manje korištenja materijala.

Novosti ovog proljeća već su na policama Baby Centra:

Romobil  Go Up Eco na 3 kotača sa sjedalom za malu djecu i djecu koji  vrlo se jednostavno, bez upotrebe alata, pretvara u bicikl za vožnju kojim upravljaju roditelji (15-36M), bicikl za guranje (15-36M) i romobil za djecu do 50 kg  (3+ godina), ima isti strukturni integritet kao legendarni original, ali koristi više ekoloških materijala za manji utjecaj na okoliš. Također ima i podesivo sjedalo u 2 visine, te upravljač u 3 visine.

Globber romobil

Romobil Junior Eco s 3 kotača za malu djecu s patentiranom blokadom upravljača i sklopivim sustavima te podesivim T- upravljačem za djecu od dvije godine, dolazi sa svjetlećim kotačićima bez baterija - što brže idu, to kotačići  jače svijetle!

Naravno, svakom roditelju je sigurnost na prvome mjestu pa u svome Baby Centru pronađite i odgovarajuće kacige te štitnike za koljena i ruke. Odabirom Globber romobila za svoje dijete birate zeleniju budućnost naše planete.

Globber romobil