iCandy Cerium - luksuzna dizajnerska baby kolica

| Moms |

Nakon uspješne suradnje s Land Roverom, britanski brand dječjih kolica iCandy oduševio nas je još jednim dizajnerskim modelom kolica - iCandy Peach Cerium. Cerium model nazvan je po rijetkom zemnom metalu Ceriju i kao što im ime govori, ova kolica iz dizajnerske kolekcije namijenjena su onima koji traže najrjeđe iCandy modele. Dizajnirana su za roditelje koji žele iskusiti sve bogatstvo koje nude iCandy kolica i pritom znati da pripadaju ekskluzivnoj skupini roditelja profinjenog ukusa. Nova iCandy Peach Cerium kolica odabrala je i buduća mama Sarah Josipović.

Candy (uvijek) pomiče granice

Kultna i u Hrvatskoj već dobro poznata iCandy kolica Peach krajem prošle godine izdana su u potpuno novom izdanju. S više od 60 inovacija u odnosu na svoje prethodno izdanje, iCandy Peach prepoznat je kao suvremeni premium model kolica koji udovoljava svim željama modernih roditelja. Sada je s Cerium modelom taj istinski luksuz dobio potpuno novu dimenziju. iCandy Cerium ima sve karakteristike Peach modela, a njegovo neobično crno podvozje i reljefne crne tkanine na prvi pogled otkrivaju još više dizajnerske elegancije. U Cerium je utkana duga britanska tradicija izrade vrhunskih kolica, a najnoviji materijali korišteni pri njegovoj izradi udruženi su s najmodernijim tehnologijama. 

Raskoš na prvi dodir

Kolica Cerium izrađena su od luksuznih prošivenih tkanina: unutrašnjost velike košare za novorođenče iznimno je meka na dodir poput prozračnog paperja, krović kolica napravljen je od tkanine reljefnog točkastog uzorka, a ručke kolica obložene su umjetnom crnom kožom. Posebno dizajnirana ergonomska ručka za guranje doprinijet će lakom upravljanju kolicima i uživanju u šetnji sa svojim najdražima. Košara koja dolazi uz kolica prikladna je za bebe od rođenja te za spavanje preko noći, a adapteri za autosjedalicu kompatibilni su s brojnim modelima autosjedalica.iCandy Cerim kolica namijenjena su djeci od rođenja do četvrte godine, a mogu se nadograditi u konfiguraciju za dvoje djece ili blizance.

Cerium crna  - nova crna 

iCandy Cerium dolazi s potpuno novom nijansom tamne crne boje okvira koja naglašava moderan i elegantan dizajn. Nije slučajno da je baš za ovo ograničeno izdanje dizajnerskih kolica odabrana trendovska tamno crna boja koja je proglašena „it“ bojom 2019. godine, a koju će u svoje modne kombinacije voljeti uključiti hrabri, odvažni i moderni. Cerium ruksak, kao dio standardne opreme novih kolica, izveden je u istom reljefnom uzorku kao i krović kolica. Ovaj stylishruksak također je vrlo funkcionalan jer sadrži izolirane džepove za bočice i podložak za presvlačenje. Paket Cerium obuhvaća sportski dio, košaru, adaptere za autosjedalicu, podizače i podstavu sportskog sjedala te zimsku vreću za spavanje podstavljenu flisom mekim poput paperja.

Ova raskošna limitirana verzija kolica oduševit će sve ljubitelje britanskog dizajna, a u prodaji su dostupna od ožujka 2019. po informativnoj cijeni od 11.999,00 kn. 

iCandy Peach Cerium