Nova Lunilou kolekcija eco – friendly kupaćih kostima za djecu i odrasle

| Moms |

Prošle godine na samom kraju ljeta, na jednoj od najljepših hrvatskih plaža Bilotinjak, dječji brend Lunilou snimio je kampanju za nadolazeće ljeto. Unatoč korona virusu i pandemiji ova kampanja mami nam osmijeh na lice i daje nam tračak nade kako ćemo uskoro biti upravo na toj plaži i baviti se ljetnim radostima u Lunilou eco-friendly kolekciji kupaćih kostima.

Lunilou je jedan od najpopularnijih dječjih brendova i od samih početaka imaju jedan cilj i jednu misiju a to je proizvodnja eko odjeće koja ne samo da brine za osjetljivu dječju kožu već pri tome brine i za okoliš u kojem ta djeca žive. 

Lunilou kolekcija kupaćih kostima

Djeca su uvijek najbitnija a ujedno i najosjetljivija na okoliš koji ih okružuje. Upravo iz tog razloga Lunilou proizvodi pažljivo su odabrani zbog svoje kvalitete, čistoće i dizajna. Najfiniji materijali (certifikat GOTS) - 100% organski pamuk, lanena i bambusova vlakna i koža bez kroma za mokasine standard su proizvodnje ovog vrijednog tima. Uz to, svi Lunilou proizvodi podvrgnuti su procesu ozonskog pranja. To znači da su svi proizvodi prikladni za osjetljivu za kožu i ne sadrže kemijske ostatke nastale prilikom proizvodnje.

Lunilou kolekcija kupaćih kostima

U Lunilou su dali sve od sebe da zadovolje vaše želje i potrebe. Kreirali su nešto posebno, ne samo za vašu djecu, nego i za vas. Odlučili su napraviti cijelu kolekciju kupaćih kostima za djecu i odrasle od recikliranog poliamida, izrađenog od ECONYL® regeneriranog najlona jer upravo ovakav pristup je Lunilou način kako probleme s plastičnim otpadom pretvoriti u modno rješenje!

Lunilou kolekcija kupaćih kostima

Cijela kolekcija napravljena je sa zaštitom UPF 50 + koji integrira obje vrste UV zraka u svoj faktor zaštite: UVA i UVB te je  dostupna na njihovoj web stranici

Lunilou kolekcija kupaćih kostima

Nadamo se kako će i vama ovi prizori, koje je za vas pripremio Lunilou, izmamiti osmijeh na lica i kako ćemo uskoro svi nesmetano uživati u radostima ljeta.

Lunilou kolekcija kupaćih kostima