Nova kampanja koja slavi žensko tijelo nakon porođaja

| Moms |

Tvrtka Mothercare je pokrenula ovog mjeseca kampanju Body Proud Mums koja slavi ljepotu tijela nakon poroda i predstavlja dio majčinstva koji se rijetko prikazuje u medijima.

Ovom kampanjom žele potaknuti žene da se osjećaju sigurno i ponosno na svoje tijelo, ali i da shvate da su sve majke lijepe.

Instagram/ @mothercareuk

Deset prekrasnih mama su u ovoj kampanji podijelile svoja iskustva i nevjerojatne priče. Iza kampanje nalazi se fotografkinja Sophie Mayenne koja se obvezala da nikada neće fotošopirati kožu u svom radu.

Instagram/ @mothercareuk

"Fotografije prikazuju surovo i nevjerojatno iskustvo poroda. Cilj je da se mame svih oblika i veličina identificiraju s ovim fotografijama na ovaj ili onaj način i da se osjećaju sigurnije u svojoj nesavršenosti", rekla je Sophie.

Instagram/ @mothercareuk

Sophie je naglasila kako je ponosna na sve mame koje su se fotografirale za ovu kampanju. Željeli su pokazati majkama kako nije i ne mora sve biti savršeno nakon poroda te da trebaju biti ponosne na ožiljke, strije i sve ostalo što se na njihovim tijelima promijenilo. 

Instagram/ @mothercareuk