Ideje za najslađe poklone za klince

| Moms |

Ideje za poklon nije jednostavno naći, pogotovo ako to radimo u zadnji čas. Božić je pred vratima, vremena je sve manje, a i samo znate da se, osim slatkiša, mališani najviše vesele igračkama. U moru svega, neće vam baš biti tako lake odabrati ono nešto što će dugo ostati u sjećanja.

Međutim, mi smo tu da vam »skratimo muke«! I, naravno ,poklon pun ljubavi ipak najviše znači.

Interaktivne igračke

Interaktivne igračke, Baby center

Uz igru se najbolje i najlakše uči! Polarni medvjedić Artie je mekan i ima svoj omiljeni sladoled i prekrasnu kapicu koja ga štiti od hladnoće. Voli jesti sladoled, ali... Ok ne! Prehladio se! Počinje kihati i tresti se. Djeca će ga maziti i paziti i bit će mu bolje! Neka se dječica poigraju s Biancom i njenim klupkom vune! Bianca hoda kao prava maca, voli kada se mazi i odaziva se na ime.

Za male veseljake tu je plišani majmun koji se glasno smije i pokreće kad mu stisneš ruku. Njegov smijeh i pokreti su tako zarazni da ćete smijati s njim cijelo vrijeme! Potražite čitav program interaktivnih plišanih igračaka u Baby Centru.

Društvene igre

Društvene igre, Baby Center

Društvene igre za djecu vrlo su važne za njihov kognitivni razvoj. No, one su i zabava za cijelu obitelj!

Drušptvene igre, Baby Center

U igri Pobijedi roditelje, djeca igraju protiv svojih roditelja u zabavnom, akcijskom izazovu. Svaki tim stavlja okladu prije početka utakmice. Što ćeš učiniti ako izgubiš?  A igra doktora? Ili u ovom slučaju veterinara? Samov psić Rex pojeo je neke stvari koje nije smio. Pomozite mu da se osjeća bolje.  Igrači se izmjenjuju i pokušavaju pomicati predmete kroz psićev želudac. Nakon uspješnog uklanjanja svih želučanih problema, igrač koji je prikupio najviše predmeta, pobjeđuje! Naravno, tu su i različite verzije popularne igre Monopoly, te bezbroj puzzle slagalica za različite uzraste.

Vozila na daljinsko upravljanje

Vozila na daljinsko upravljanje, Baby Center

Ovo je san svakog dječaka, pa i ponekog tate! Automobili, vlakići ili dronovi – pitanje je sad!

Drvene igračke

Drvene igračke, Baby Center

Za roditelje, ali i djedove i bake koji žele poraditi na rješavanju ekoloških problema, drvene igračke kao poklon pravi su odabir! Slagalice, Čovječe ne ljuti se, kuhinja ili gitara oduševit će klince!

Drvene igračke, Baby Center

Bogatu ponudu igračaka i razne blagdanske akcije u Baby Centeru provjerite ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.