Shuz.MINI majice nastale s vizijom da ih djeca obožavaju nositi

| Moms |

Shuz.MINI 

Nakon kratke pauze od kreativnog djelovanja dizajnerice Ljudmila Pribilović i Maja Žirovčić iz brenda Shuz. izlaze s novim projektom Shuz.MINIRiječ je o majicama za djecu predškolskog uzrasta a ono što ih čini posebnim je to da se svaka može personalizirati imenom djeteta.

Shuz.MINI 

“U zadnjih 5 godina od kada smo postale mame, kreativna sila nas je odvela u smjeru kreiranja zanimljivog unisex odjevnog predmeta za klince. Bio je to prirodan i spontani korak za nas. Krenulo je s majicama za prvi veliki rođendan naše djece i od toga nas je inspiracija odvela do ovog do sada nama najslađeg projekta. “OversizedSweatshirt” majice od pomno biranog pamuka, koje šivamo upravo u Zagrebu,s našim dizajnom tipografije tzv. Shuz.font- rekle su nam Ljudmila i Maja.

Shuz.MINI 

“Koncept je da možete naručiti majicu za djecu od 1-5god sa imenom djeteta i to onaj udobni i ležerni kroj idealan za igru. Upravo onaj koji ćete čuvati i nakon što ga prerastu za uspomenu: na prvi rođendan, prvi dan vrtića, prvi Božić, prvi poklon od prijatelja...  Kao mame koje podržavamo slow fashion, domaći dizajn i eko održivost ovakav proizvod je potpuno u skladu sa našim osobnim stavovima i vrijednostima”- kaže Ljudmila.

Shuz.MINI 

Vizualni identitet i pakiranje cijele kolekcije potpisuju mladi talentirani dizajneri Karlo Jelić i Jelka Margarita Bogdanović, a kako bi cijelu priča približila djeci osmislili su i slatke likove koji pobuđuju kreativne asocijacije kod djece.

Shuz.MINI 
Shuz.MINI 

Fotografije za kampanju i društvene medije potpisuju Sara Pukanić i Karlo Jelić, a video sadržaje redatelj Vanja Vascarac.

Shuz.MINI 
Shuz.MINI 

Majice se mogu naručiti direktno preko FB. Shuz.instagrama Shuzdesign.

Shuz.MINI 
Shuz.MINI