Mali ljetni razgovori: Antonija Šola

| Lifestyle |

Antonija Šola

Danas u Malim ljetnim razgovorima ugostili smo lijepu i zanosnu Antoniju Šolu. Otkrila nam je koje sve gradove duž Jadrana će posijetiti, što je opušta i veseli te što trenutno radi.

Kakvi su vam planovi za ovo ljeto? 

Osim poslovnih planova koji uključuju pjevačke nastupe, što u pratnji mojih tamburaša Baraba, što u pratnji mog benda Zakon šutnje, imamo nešto nastupa po Jadranu te nekoliko vjenčanja i nastupa s mojim triom (piano, sax flauta) s kojim uglavnom izvodimo strane covere i nastupamo na različitim eventima,  također ovog ljeta objavit ću i dva nova videospota u Colloco marketing produkciji, za pjesme: "Nešto kao volim te" i "Tvoja baraba" s TS Barabe. Imam nešto i planova za odmor koji uključuju nekoliko destinacija, a svakako ću se naći ovo ljeto u Primoštenu, Splitu, Pagu, Zadru, a planiramo i do Pariza... 

Gdje ćete ljetovati?

Bit će to mix lijepih mjesta duž Jadrana s dobrim društvom, ali pravi odmor za dušu bit će ove godine na Mljetu.

Kako provodite dane tijekom ljeta? 

Sviram piano, pjevam, skladam... uvijek, to je dio mene, ali i čitam, vozim bicikl, rolam, šetam, plivam...

Volite li više ljeto ili zimu (more ili planine)?

Sve ima svoje čari, a ja sam osoba koja živi u trenutku tako da nastojim naći ljepotu u svemu što mi se događa, ako nekada ne mogu pronaći ljepotu, trudim se makar pronaći smisao. Ljeto ima svoje čari kao i svako godišnje doba, a kao je sada ljeto, trenutno ga više volim i nastojim najbolje iskoristiti :)

Koji dio dana vam je najdraži? 

Volim jutra iako ih često prespavam, zbog kasnih nastupa i noćnog pisanja, ali jutra su najlijepša, a kad sam na moru ne propuštam ni za što zalaze sunca.

Antonija Šola

Ronite li, skijate, jedrite, surfate ili se samo kupate? 

Roniti ne mogu puno, jedrim jako rado, ne surfam, plivam što više... Ali uvijek izbjegavam jako sunce tako da je plaža moja tek od 18 sati, do tada sam ili u stanu ili se držim duboke hladovine borova. 

Koje beauty proizvode koristite tijekom ljeta? 

Obožavam NUXEovo suho ulje, stalno "plivam" u njemu, ali inače volim prirodne proizvode i raličita ulja poput arganovog, jojobinog, ružine vodice...

Koja vam je najdraža ljetna spiza? 

Rajčice, dinja, grožđe, breskve, marelice, riba, blitva... ma sve 

Koje knjige ćete čitati tijekom ovog ljeta?

Svima bih preporučila knjigu mojih prijateljica Ivane Šešo i Emine Pršić "Nedostaje? Ne, dosta je!" jer je uvijek rado iznova pročitam i ponovim gradivo, a svakako ću pročitati ovog ljeta od Pierre LA Mure "Iznad želje".

Pratite li TV tijekom ljeta, čitate li novine ili surfate internetom i društvenim mrežama? 

Ipak je internet najviše zastupljen, a i koji modni časopis uvijek se nađe za plažu. 

Hoćete li ovo ljeto posjetiti neki od glazbenih ili filmskih festivala ili neko od ostalih mnogobrojnih ljetnih događanja diljem Lijepe naše?

Gostovat ću na festivalu u Požegi na kraju ljeta već tradicionalno.  

Kojom rečenicom biste promovirali Hrvatsku i našu obalu? 

Možda bih radije zapjevala "Gdje je srce tu je dom" :)