Mali ljetni razgovori: Anđa Marić

| Lifestyle |

Anđa Marić

U današnjim Malim ljetnim razgovorima ugostili smo poznatu glazbenicu i spisateljicu, prelijepu bivšu manekenku i divnu majku preslatkog Gašpera, Anđu Marić koja nam otkriva kako se nada da je najteže razdoblje njezinog života iza nje, da se konačno nakon 10 godina vraća u svoj Zagreb te koji su joj sve planovi za ovo ljeto.

1. Kakvi su vam planovi za ovo ljeto?

Ovo ljeto se selim u Zagreb, nakon 10 godina. Veselim se povratku u svoju zemlju, ne želim više biti strankinja.

Gdje ćete ljetovati?

O ljetovanju ne razmišljam i nije mi prioritet. Ionako mi se od podizanja i spuštanja mora vrti u glavi kada ulazim u more, i uopće nemam čežnju za tim. Nadam se da je stanje privremeno jer je ljeto moje najdraže doba.

2. Kako provodite dane tijekom ljeta? 3. Volite li više ljeto ili zimu (more ili planine)? 4. Koji dio dana vam je najdraži?

Najdraži dio dana je jutro, ali taj osjećaj ubrzo splasne kada skužim da sam umorna (zapravo, ja sam sada kronično umorna).  Volim i vrijeme oko ponoći jer tada čudesno dobijem snagu pa sam vrlo aktivna i kreativna.

5. Ronite, skijate, jedrite, surfate ili se samo kupate?

Roniim i kupam se. U vodi sam normalna. Ispod njene površine zapravo. Tamo imam koordinaciju i sve teče kako želim. Imam problem s valovima na površini i gravitacijom koja je sada moj neprijatelj broj 1.

6. Koje beauty proizvode koristite tijekom ljeta?

Na kosu stavljam Hair Resort od Kevin Murphyja i to je to. Ljeti mi je koža off duty. Samo puno vode i čuvam se opasnog sunca.

Anđa Marić
Anđa Marić

7. Koja vam je najdraža ljetna spiza?

Obožavam svježe salate i povrće kao i svu morsku hranu. Ljeto je godišnje doba kada svaki vrt ima svježe povrće i to je divno.

8. Koje knjige ćete čitati tijekom ovog ljeta?

Ovo ljeto ću prevoditi jedan zakon na slovenski jer time pomažem jednoj akciji ovdje i na neki način vraćam pomoć koju sam dobila. Tijekom moje bitke držala me misao da želim promijeniti nepravde za sve druge koji dolaze iza mene, i život mi je pružio priliku da to učinim. To nije baš zabavna aktivnost za ljeto, znam, ali šta ću. Paralelno, završavam svoj 2. roman za djecu.

9. Pratite li TV tijekom ljeta, čitate li novine ili surfate internetom i društvenim mrežama?

Svakako. Internet je uvijek bio moj “prozor” u svijet.

Anđa Marić
Anđa Marić i Zoran Aragović na Dreft Fashion Weeku Zagreb

10. Hoćete li ovo ljeto posjetiti neki od glazbenih ili filmskih festivala ili neko od ostalih mnogobrojnih ljetnih događanja diljem Lijepe naše?

Nemam namjeru ni volju jer moje zdravstveno stanje još nije “tamo”. Ovo ljeto se samo želim preseliti i dobro odmoriti nakon toga. Ove godine želim oporavak, mir, ozdravljenje.

10. Kojom rečenicom biste promovirali Hrvatsku i našu obalu?

Ne znam. Fotografija ionako govori više od tisuću riječi. :)