Male slatke tetovaže za vas i vašu najbolju prijateljicu!

| Lifestyle |

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

Vaša najbolja prijateljica uz vas je bez obzira na sve. Slavi vaše uspjehe, dijeli vaše snove, mrzi vaše neprijatelje. Ona je vaš najglasniji navijač, najveća podrška, najčvršći oslonac. 

Posudila vam je svoje najdraže štikle iako ih je ona htjela obući, smijala se skupa s vama kad ste se vratili kući bez jedne...Plakala je s vama kad ste pali ključni ispit na fakultetu, izgubili dostojanstvo jedne ljetne večeri i broj od onog slatkog dečka iz Peperminta. Držala vas je za ruku prije svakog ispita, tješila kad ste ga pali i molila profesora da vas ipak pusti jer "on nema pojma koliko ste vi zapravo pametni". Prva vam kaže da imate ruž na zubima, prekratku haljinu ili debilnog dečka. Podržat će vas u svim glupostima, pa će iz čistog "supporta" popit i onu šestu tekilu za koju unaprijed zna da vam ne treba i povremeno (čitaj:svakodnevno) "stokat" neke, apsolutno potpuno vama nebitne ljude koji vas zapravo uopće ni malo ne zanimaju. Osim ponekad (čitaj:svaki dan). 

Vrijeme je da komemorirate sav smijeh i avanture koje ste podijelile, od "commando" izlazaka do čekanja crtice na testu za trudnoću - a nije da ovo ima veze jedno s drugim. Onda, koji je bolji način da proslavite svoje uspomene od cool BFF tetovaže?! 

1. PINKIE PROMISE

 

2. NARUKVICE PRIJATELJSTVA

 

3. SPOJENE ŽICOM 

 

4. DVIJE POLOVICE

 

5. SIMBOL SRCA

 

6. MASLAC OD KIKIRIKIJA+PEKMEZ

 

7. DVIJE PTICE 

 

8. "TO INFINITY...AND BEYOND"

 

9. YIN I YANG

 

10. BOJE IGRAĆIH KARATA