Ljeto poznatih na Instagramu

| Lifestyle |

Još nekoliko dana i najaktualniji dio ljeta će proći, mnogi se nakon Velike Gospe vraćaju u gradsku svakodnevnicu i kolotečinu. Iako se većina pa tako i domaće poznate osobe tijekom godišnjeg odmora nastoje odmoriti daleko od očiju javnosti i uživati u druženju s prijateljima, ponekad ipak svoje prijatelje, fanove i sljedbenike na društvenim mrežama počaste nekim trenutkom sa svojeg ljetovanja.

Nina Badrić
Nina Badrić

Već je poznato kako je Instagram definitivno najpopularnija društvena mreža među osobama iz javnog života, a prigrlile su ga i mnoge naše zvijezde poput Nine Badrić, Lane Jurčević, Ive Balaban, Tatjane Dragović i Maje Šuput.

Maja Šuput
Maja Šuput

Tako smo putem Instagrama saznali da se Nina Badrić odmara na Jelsi na Hvaru s koje putuje na brojne nastupe diljem Jadrana, da se Maja Šuput odlično zabavljala tijekom ljetovanja koje je završilo jučerašnjim nastupom u Virovitici, a susrela se i s Lanom Jurčević koja se između nastupa odmara s prijateljicama.

Lana Jurčević
Lana Jurčević

PR manager agencije Priredba, Davor Grgin definitivno je imao najzanimljivije ljeto pa tako njegov profil krase fotografije Severininog povratka s koncerta u Vodnjanu za koji radi PR, druženje s njom prije koncerta, druženje s Tonijem Cetinskim, Kristinom Bradač, Sanjom Duggan i mnogim drugima.

Severina by Davor Grgin
Severina by Davor Grgin

Njegova šefica, vlasnica agencije Priredba, Ana Gojanović s prijateljicama Ivom Balent, Anom Kurjak, Andreom Čermak, Danijelom Gajski i Karlom Kaić uživala je u Dubrovniku u koncertu Zdravka Čolića s kojim su se na kraju koncerta i slikale. 

Ana Gojanović s prijateljicama i sa Zdravkom Čolićem
Ana Gojanović s prijateljicama i sa Zdravkom Čolićem

I Lana Biondić koja se odmara u Dubrovniku bila je na istom koncertu, a na svom profilu redovito nas obavještava i o svojoj S.dress modnoj liniji kao i Cat naočalama koje se kupuju u Heruc galeriji.

Lana Biondić
Lana Biondić

S fotografijama su nas razveselili i Boris Đurđević i njegova djevojka Valerija Novak koji su ovo ljeto između ostalog uživali na Santoriniju, Anamarija Asanović koja je uz Severinine koncerte bila i na Bolu na Braču, Snježana Mehun Galeković koja plovi Paklenim otocima i uživa u ronjenju, bubnjar Saša Maček koji se u Los Angelesu susreo s Lukom Modrićem i Christianom Ronaldom, Jasmina Bagarić koja je nedavno proslavila rođendan, Lana Banely koja uživa u svom ljetovanju, Martina Podgorski koja je također posjetila Severinin koncert u Aurori te predivne i prezgodne mame Iva Balaban, Ljupka Gojić Mikić i Tatjana Dragović. U našoj galeriji pogledajte neke od Instagram trenutaka s ljetovanja naših poznatih.

Tatjana Dragović sa sinom
Tatjana Dragović sa sinom