Kul sitnice za vaš dom

| Lifestyle |

Obrnuta polica

Sitnice su ono što čine vaš dom orginalnim, pa smo se potrudili i pronašli dvanaest šaljivih kućanskih stvarčica koje ća vas ne samo nasmijati već i inspirirati.

1. Ovaj sat idealan je za one koji nigdje ne stižu na vrijeme. Iako sat pokazuje pravo vrijeme, poruka mu je vrlo jasna: "Baš me briga, ionako kasnim!"

Sat
Sat

2. Od malena su nam govorili da se ne igremo sa hranom. Ipak, ovi tanjuri koji se normalno peru u perilici i stavljaju u mikrovalnu idealna su zabava za djecu i odrasle.

Tanjuri
Tanjuri

3. Lucy Merchant dizajnirala je ovaj kretivan radiator u obliku bijele ograde. Dio je serije «»Common Series», a prava je enigma za kućne ljubimce.

Radijator
Radijator

4. Pazite da ne zamijenite Petit Beure jastuk s pravim keksom. Mali jatučić uistinu nije teško zamijeniti za omiljeni keks, a ukoliko se želite s nekim našaliti, to slatko zadovoljstvo platit ćete 79 eura.  

Petit Beurre jastuk
Petit Beurre jastuk

5. Tapistongs je naziv ovog kreativnog tepiha, a osmislila ga je Lise El Sayed. Idealno s uklapa u moderni dnevni boravak, a mana mu je što bi se papuče vrlo lako dale zamijeniti za prave i pokvariti umjetnički koncept.

Tepih
Tepih

6. Ovu neobičnu posteljinu dizajnirao je Vadim Cherniy i radikalno promijenio izgled vaše spavaće sobe. Jednostavna i zabavna, jel nam treba više?

Posteljina
Posteljina

7. Ne, ovo nije namještena fotografija. Obrnuta polica uistinu postoji i elastičnim dijelovima prkosi gravitaciji. Kul, zar ne?

Obrnuta polica
Obrnuta polica

8. Jeste li ikad mislili da ćete paliti svjetlo točeći vino u čašu? Čim boca dotakne čašu, ona zasvijetli. Kako to izgleda u stvarnosti? Pogledajte u videu!

Svijetleca casa
Svijetleca čaša
Light Sommelier

9. Dominicu Wilcoxu nije se jednom dogodilo da je zaboravio na kistove nakon farbanja. Kad ih je ugledao na zidu, shvatio je da mogu imati i neku svrhu. Ručki za jakne nikad dosta, zar ne?

Ru�ke za jakne
Ručke za jakne

10. Nije tajna da je eko dizajn uistinu popularan u zadnje vrijeme. Ova tapeta dokazuje da se na šaljiv način može dati pozornost kutku kuće kojeg nitko ne doživljava. Cijena je prava sitnica, od £ 16.90 do £ 26.90.

Tapeta za uti�nice
Tapeta za utičnice

11. Vjerujemo da slika sve objašnjava. Stolice Torsten Francka možda nisu najudobnije, ali su zato izuzetno zabavne.  

Stolice
Stolice

12. Alexi McCarthy osmislio je ovu šaljivu policu koja mijenja raspoloženje ovisno o tome što stavite na nju. Orginalno, zar ne?

Polica za knjige
Polica za knjige