Kako se mijenjao izgled Angeline Jolie kroz godine?

| Lifestyle |

Angelina Jolie

Slavna glumica, oscarovka i humanitarka, prekrasna Angelina Jolie u srijedu je proslavila svoj 39.rođendan. Povodom tog događaja prisjetili smo se kako je tekla stilska evolucija najljepše žene na svijetu. Angie je rođena u hollywoodskoj obitelji glumaca Jona Voighta i glumice Marcheline Bertrand. Prekrasna Marcheline, bivša manekenka i glumica, udajom za Jona Voighta i rođenjem djece, izgubila je svoju karijeru. Nakon samo godinu dana, Angieini roditelji su se razveli, a ona se s majkom i bratom preselila u New York. Za razliku od Marcehline, Jonu Voightu, karijera je bila u punom uzletu. Filmski klasici "Ponoćni kauboj" i "Povratak veterana" za kojeg je slavni glmac nagrađen Oscarom, donijeli su mu svjetsku slavu. Ipak, njegov obiteljski život je patio. Angelina ga je od malih nogu krivila za majčino potreseno duševno stanje. Smatrala je kako je svojim ponašanjem, brojnim nevjerama i burnim životom uvelike pridonio majčinoj depresiji. Toplo-hladni odnos s ocem se nastavio i zapravo je pratio Angelinu i Jona Voighta sve donedavno kad su obznanili svijetu da su se pomirili.

S ocem, Jonom Voightom
S ocem, Jonom Voightom

Angelina je osim ljepote, od svoje majke naslijedila i crtu za humanitarni rad. Marcheline je 2007. godine preminula od raka jajnika u dobi od 56 godina. Majčina smrt Angelinu je zbog duboke povezanosti jako potresla. Zbog genetske predisponiranosti za rak, Angelina se 2013. podvrgnula preventivnoj dvostrukoj mastektomiji. Izjavila je da se na drastičan potez odlučila kako bi njezina djeca imala majku još puno godina. A upravo su djeca ono što je slavnu glumicu toliko promijenilo. Nekad divlja i buntovna Angelina koja je novinske stupce punila burnim biseksualnim vezama, nesređenim životom, nošenjem krvi Billyja Boba Thortona oko vrata, narkomanskim izletima u hotelu Chelsea i misterioznim odnosom s bratom, danas je predana obiteljskom životu. S partnerom, Bradom Pittom, odgaja šestero djece, troje posvojenih i troje bioloških, a intervjue daje rijetko.

S posvojenim sinom Maddoxom i partnerom Bradom Pittom
S posvojenim sinom Maddoxom i partnerom Bradom Pittom

Medijski istupa samo onda kad snimi novi film ili kad je u pitanju neka od njezinih brojnih humanitarnih intervencija. Kako se mijenjao njezin život, tako se mijenjao i odnos prema modi. Od kožnatih hlača i obične bijele majice na crvenim tepisima, do custom-made svečanih toaleta iz Ateliera Versace. No, jedna se stvar ipak nije promijenila. Angelinina vjernost crnoj boji. Monokromatske stilske kombinacije glumičin su zaštitini znak, a brojni modni kritičari vape za promjenom. No, Angelina se ionako nikad nije obazirala na ono što drugi žele ili misle. Prekrasna, svoja i drugačija su njezini glavni atributi. U našoj galeriji pogledajte kako se sve mijenjao Angelinin izgled kroz godine.

Angelina 2014. i 1997.godine
Angelina 2014. i 1997.godine