iPhone 5 u zlatu i krokodilskoj koži

| Lifestyle |

Jedan od razloga zašto Apple sa svakim novim modelom i malkice promijeni kučište ili pak utor za punjenje je cijela jedna industrija koja počiva na dodacima za mobilne telefone. Naravno, novi iPhone 5 koji je izašao u rujnu već je dobio brojne kako home-made, tako i dizajnerske i unikatne maskice i futrole. No danas vam predstavljamo nešto malo drugačije, nešto što bi mogli nazvati luksuznom preradom iPhona 5 koje dolaze u koži i zlatu.

Švicarska kompanija Golden Dreams donosi upravo ono kako se i zove, zlatne snove mnogih vlasnika ovih pametnih telefona.

iPhone 5 Desert prerada

Ova ekskluzivna kolekcija iPhone 5 dolazi u dvije serije, „Desert“ i „Gold 24ct“. Serija Desert donosi nam prvi iPhone 5 na svijetu prekriven u krokodilsku kožu krokodila iz Mississippija. Kupci mogu birati između smeđe, crne i bijele kože u kombinaciji sa zlatom i kromom. iPhone iz serije „Gold 24ct“ prekriven je 24 karatnim zlatom, a dolazi u standardnim bojama, crnoj i bijeloj.

iPhone 5 prerade

Ova kompanija poznata je po tome što je izbacila i slične luksuzne serije iPhonea 4 i 4s te iste telefone prekrivena sa čak 4.000 dijamanata. Na pitanje kako su se odlučili za taj posao odgovaraju kako su željeli spojiti dva savršenstva, Appleovu tehnologiju i švicarsko majstorstvo u ručnom radu.

Cijena ovog spoja tehnologije i luksuza koštati će svoje buduće vlasnike od 18.000-20.000 kuna.