Hippy garden božićna čarolija u Algoritmu

| Lifestyle |

U subotu, 24. studenoga 2012. godine u Zagrebu, u Algoritam Bookshopu (Gajeva 1) s početkom u 12:00 sati održat će se predstavljanje novih poklon proizvoda u asortimanu hrvatskog modnog brenda Hippy garden. Za blagdanske dane Hippy je pripremio limitiranu kolekciju mirisnih svijeća, pot pourija, nakita, fashion rokovnika te unikatan bookmarker. Hippy garden proizvodi nisu samo inovativni u primjeni, mirisu i ambalaži, već svaki od njih ima i visoko kreativno sofisticiranu svježinu. U duhu Algoritmove tradicije podržavanja hrvatskog proizvoda i dosadašnje uspješne suradnje s brendom Hippy garden, limitirana kolekcija proizvoda bit će dostupna isključivo u Algoritam Bookshopovima. Unikatni hrvatski proizvodi idealan su poklon koji će uveseliti Vas i vaše najdraže te unijeti dašak glamura i ljepote u vašu svakodnevicu.  

O proizvodima:

*Hippy garden mirisna svijeća prožeta je opuštajućim eteričnim uljima vanilije i cimeta Uz takav ultimativni užitak profinjene senzualne mirisne note  učinit će ugođaj u vašem domu ugodnim i prekrasnim. Svoje ćete goste zadiviti decentnim dodirom hedonizma. Nakon 35 sati mirisnog ugođaja pažnju će vam plijeniti čvrsta ukrasna posuda sa šrafurom i čipkom koja podsjeća na vrhunske čipkarske radove prošlog stoljeća poznatih ženskih crkvenih redova, građanstva i plemstva.

* Hippy garden mirisni jastučići čista i živahna cvjetna mirisa karakterne  suvremene senzualnosti pod nazivom “Rapsodija mirisnih latica”. Riječ je o kompletu od četiri mirisne vrećice obučene u najfinije tkanine koje će osvježiti  vaše ormare, automobile ili manje prostore.

*Hippy garden potpuri slojevito je balansirana mješavina pomno odabranog sušenog bilja obogaćena  svježim cvjetnim mirisom te bogate  teksture cimeta i nježne mješavine drveta.

*Hippygarden fashion rokovnici S i M veličine u mistično crnoj i elegantno zlatnoj boji stvoreni  su kako biste odmorili  dušu i tijelo od stresa poslovne svakodnevnice. Začinite rokovnike vlastitim začinom i primjenjujte ih u vama važnim prilikama. Ne oklijevajte, već čuvajte radosne životne emocije. “It all starts with a choice” poručuje i sama dizajnerica, inovatorica Đurđica Vorkapić limitiranim izdanjem Hippy garden rokovnika.

*Hippy garden limitirana serija modnog nakita ogrlice, male i velike, s resicama ili elegantnim cirkonima, broševi i narukvice od materijala zamac u cink leguri,  galvanski obrađeni u srebrnoj patini.

Pomno dizajnerski osmišljena linija dio je nedavno predstavljene Hippy garden kolekcije A/W2012/2013  pod nazivom “Spoj mistike ljubavi i vjere”.