Haljine Diane Viljevac koje oduševljavaju Severinu napokon u centru Zagreba

| Lifestyle |

Diana Viljevac showroom

Modna dizajnerica Diana Viljevac poznata po dizajnu elegantnih i ženstvenih haljina izrađenih pomjeri od luksuznih tkanina koje su osvojile brojne poznate dame, otvorila je Showroom u Gajevoj ulici, broj 28.

Diana Viljevac showroom
Diana Viljevac showroom

Otvaranje Showrooma Diana Viljevac Design proslavljeno je sinoć u krugu klijentica, prijatelja i medija gdje je ujedno predstavljena i nova mini cruise ljetna kolekcija koja će zasigurno postati omiljena među svim ljubiteljicama modernog stila. U Showroomu će također biti dostupan i nakit dizajnerice Ive Viljevac koji će se savršeno uklopiti u svaku modnu kombinaciju.

Decentno uređen Showroom prostire se na stotinu četvornih metara u samom centru glavnoga grada (Gajeva 28) zasigurno će postati omiljena modna destinacija svih žena koje streme individualnom i senzualnom modnom izričaju. Već sada Diana omiljena je dizajnerica kraljice estrade Severine Vučković, ali i brojnih drugih poznatih dama koje su je došle podržati i na otvorenju njenog novog modnog raja poput Marijane Batinić, Ecije Ivušić, Mirne Maras, Jelene Rozge i Ive Jerković.