Gdje kupiti cvijeće za Valentinovo u Zagrebu?

| Lifestyle |

Instagram/ @father_od_djordje

Cvijeće je savršen poklon za Valentinovo, a mi imamo sreće što je Zagreb pun divnih cvjećarni pa vam možemo pomoći u odabiru.

Valentinovo je savršena prilika da nam naše snažnije polovice poklone cvijeće jer je to znak pažnje s kojim se nikad ne može pogriješiti, bez obzira na to radi li se o malenom buketiću, košari ili nekom cvjetnom aranžmanu.

Većina muškaraca uglavnom ne zna (čast izuzecima) odabrati lijepo cvijeće pa često mi žene dobijemo ne tako spektakularne bukete. No naravno, važna je namjera. Zato ovaj članak može poslužiti kao dobar vodič muškarcima gdje kupiti bukete cvijeća s kojim ne mogu pogriješiti, ali i mnogim ženama pomoći u odabiru cvijeće za neku prigodu.

Donosimo vam neke od najljepših cvjećarni koje će vas oduševiti svojim cvjetnim umjetničkim djelima.

Saša Šekoranja
O ovom cvjećarskom geniju ne treba puno pisati, poznato je da je Saša Šekoranja prije svega umjetnik koji u svojim djelima koristi i cvijeće. Njegovi izlozi u Dežmanovom prolazu senzacija su za svakog tko voli cvijeće ili živi umjetnost. Njegovi buketi neka su druga dimenzija i nikako se ne mogu staviti u istu rečenicu s klasičnim. Cvjetna galerija nalazi se blizu Britanskog trga, u Ilici 82, a želite li nešto posebno, drugačije i svjetski, onda zasigurno morate posjetiti ovu oazu cvijeća - mjesto gdje Saša Šekoranja cvjetnu bajku pretvara u stvarnost.

Blossom & Bloom
Oni istančanog ukusa, koji žele Valentinovo obilježiti na posebniji način, uputit će se u Blossom & Bloom. Ova mala cvjetna galerija u Gundulićevoj 5, čije ruže u dizajnerskim kutijama su očarale Zagreb, mjesto je gdje će svatko pronaći pravu dozu romantike. Njihova inspiracija je kraljica cvijeća – ruža, i baš svaka je pomno birana. Ona mora biti ogledalo istinske ljepote, čistoće i iskrene ljubavi i mora biti posebna. Jer, ipak je namijenjena nekom uistinu posebnom. Blossom & Bloom ruže savršeno su posložene u elegantne ručno izrađene okrugle kutije različitih veličina a od nedavno i u vrlo lijepim crnim tuljcima koji su hit ove sezone.

Cvjetna galerija RL
Cvjetna galerija RL je elegantna zagrebačka cvjećarnica koja u sebi nosi profinjenu viziju svijeta Renate Lovrenčić. Cvjetni aranžmani, organiziranje posebnih evenata, ali i samo mjesto profinjene estetike približit će vam cvjetnu priču na tako zavodljiv i predivan način. Kombinacija boja i simbolika iz ove galerije prava je bajka koja govori jezikom cvijeća.

Cvijetak.hr
Cvijetak.hr je jedna od rijetkih hrvatskih internet cvjećarnica koja je osnovana s ciljem da vrati dašak romantike i radosti u naše živote. Prekrasnim, bogatim i moderno oblikovanim buketima žele stvoriti emocionalnu vezu s klijentima, a jednostavnim naručivanjem i praktičnom dostavom ističu ljepšu stranu darivanja cvijeća. Svaki posjetitelj internet stranice lako i u najkraćem roku može dobiti prekrasan, svjež buket cvijeća na kućni prag, radno mjesto ili bilo koju drugu adresu. I ono što će mnoge obradovati - ne dostavljaju cvijeće samo na području Zagreba, već diljem Hrvatske.

JS Atelier
JS Atelier cvjetni buketi su postali neizostavni pokloni na listi želja djevojaka i žena. Ako uistinu želite impresionirati vaše najdraže ovog Valentinova, predlažemo predimenzionirane bukete koji svojom veličinom uistinu stvaraju wow efekt ili pak bukete u normalnim veličinama koji su jednako tako elegantni, profinjeni i pun pogodak. Već dobro poznati JS Atelier predimenzionirani buketi u novoj kolekciji dostupni su i u elegantnoj crnoj boji, dok cvjetne konove možete odabrati u crnoj te rosé boji. Top Instagram fotografija zagarantirana!

POLLAK FLOWERS

POLLAK FLOWERS je jedinstven i prepoznatljiv cvjetni brand kojim ćete zasigurno razveseliti dragu Vam osobu ili iznenaditi poslovnog partnera. Posluju od 2011. godine te od tada stvaraju trendove koji se vjerno prate kako u Hrvatskoj, tako i van nje.

Primarno se bave cvjetnim dizajnom i organizacijom vjenčanja i evenata, a buketi i ostale cvjetne kreacije poput njihovog poznatog POLLAK FLOWER BOX-a čine samo mali dio njihove ponude.