Koje zagrebačke terase vrijedi posjetiti

| Lifestyle |

Terase

Jučer nas je obradovala vijest o popuštanju epidemioloških mjera te otvaranju terasa kafića i restorana. Zbog povoljne epidemiološke situacije Vlada RH je odlučila ukinuti mjeru zabrane rada ugostitelja te je dopustila otvaranje terasa kafića i restorana. Nakon tri mjeseca ponovno ćemo moći popiti kavu u omiljenom kafiću. Sunčano vrijeme je kao stvoreno za provođenje slobodnog vremena na terasama, a mi smo za Vas izdvojili naših 5 omiljenih zagrebačkih terasa koje vrijedi posjetiti!
1. Mali cafe
Mali cafe smjestio se u Rokovoj ulici, na brežuljku koji pruža savršen pogled na šarenilo Britanskog placa. Terasa Malog cafe-a, poglavito poslije podne, okupana je suncem pa je stoga odličan izbor za provođenje slobodnog vremena poslije posla.

Mali Cafe


2. NPU cafe
U podsljemenskom kvartu Šestine, odnosno na Šestinskom vijencu, nalazi se preslatki kafić naziva NPU cafe. NPU se smjestio u blizini parka stoga je prikladan za roditelje s razigranom djecom. Dok se djeca zabavljaju u parku roditelji mogu uživati u predivnom pogledu koji se pruža na Sljeme i Kulmerove dvore te guštati u omiljenom piću.

NPU Cafe


3. Swanky Monkey Garden
Nedaleko od Trga bana Josipa Jelačića, u haustoru na Ilici 50, Swanky Monkey Garden ponovno će otvoriti svoja vrata. Terasa Swanky Monkey Gardena već je godinama omiljeno odredište Zagrepčana, ali i turista. Preko dana Swanky pruža "utočište" od gradske vreve dok se preko noći pretvara u mjesto za večernji izlazak.

Swanky Monkey Garden


4. Johann Franck
U samom središtu grada, na Trgu bana Josipa Jelačića, nalazi se Johann Franck. Johann Franck jest kafić i bistro koji u svojoj ponudi ima veliku ponudu pića, ali i odličan izbor jela. Na terasi Johanna Francka možete se opustiti uz pogled na užurbanost glavnog grada.

Johann Franck


5. The Beertija
The Beertija odlično je mjesto za ljubitelje pive. Pivopije će u Beertiji moći uživati u preko 260 različitih vrsta piva. Osim odličnih piva, The Beertija, nudi i zelenu oazu usred grada u kojoj se možete opustiti nakon napornog dana.

The Beertija