Christmas market donosi najšarmantnije božićne ukrase s domaćim potpisom

| Lifestyle |

Neizostavan dio svih blagdana definitivno su darovi, no možete li zamisliti božićno vrijeme bez ukrasa? Naravno da ne! Uz to što se našim domovima tijekom najljepšeg doba u godini širi nezaobilazan miris kolača, jedino o čemu razmišljamo je kako nadmašiti uređenje našeg doma u usporedbi s prošlogodišnjim, a pritom ne bankrotirati! Uostalom, znate kako se kaže: „nikad nije prerano za božićni shopping!“ Ako su vam dosadile standardne kuglice, uobičajeni adventski vijenci i reciklirani stari ukrasi – ovo je priča kao stvorena za vas! 

Christmas market blagdanske dekoracije

Ako ste mislima već u božićnim danima, a istodobno ste ljubitelj kreativnih ukrasa izvan standardnih okvira – oduševit će vas ponuda raznolikih ukrasa koje možete pregledati ili naručiti preko Instagrama na profilu christmas.market.hr 

Christmas market blagdanske dekoracije

Iza ovog brenda s domaćim potpisom krije se sretna mama i supruga, profesionalno odrasla u velikoj financijskoj instituciji, ali oduvijek kreativac u duši. Diplomirana ekonomistica Katarina Pirić, već dobro znana kreativna vila do sada je nebrojeno puta surađivala s timom Adela Mese čijim radovima se neprestano divimo, a sada je odlučila otići korak dalje i vlastiti kreativni košmar napokon pokazati čitavom svijetu. Ne morate gutati modne magazine da biste znali kako je ove godine najpoželjniji božićni ukras napravljen od pompona! Ove vesele tzv. pufaste loptice učinit će vaš životni prostor šarmantnim, toplim i jedinstvenim. Točno onakvim kako i zamišljamo božićno vrijeme.

Christmas market blagdanske dekoracije

"Pretvarati želje kupaca u stvarnost najljepši je osjećaj na svijetu koji mi daje motivaciju i energiju za noćni rad. Ideja i želja je svima uljepšati ovu prilično izazovnu 2020. godinu kada najviše vremena provodimo u vlastita četiri zida pa neka to onda barem bude lijepo i za pamćenje. Samo za jedan Market vjenčić, potrebno je više od osam sati rada. Kada ga udomite jednom, s vama će dočekati još nebrojeno puno Božića jer na njega se mogu dodavati i slova dolaskom novih članova", ispričala nam je Katarina. 

Christmas market blagdanske dekoracije

Oduvijek vješta u uređenju domova i izradi različitih ukrasa, Katarina je na najbolji mogući način odlučila ispuniti dane porodiljnog dopusta. Malena Rita je možda „okupirala“ mamu, ali je istodobno i potaknula da napokon ostvari svoje kreativne snove. Otuda i samo ime brenda, naime Market je kombinacija suprugova, Katarinina i Ritinog imena. 

Christmas market blagdanske dekoracije

Naravno, vjenčić nije jedina stvar koju je osmislila. Tu su i personalizirani jastuci, topperi za torte i muffine izrađeni od drvenog materijala, ali i girlanda koja vam može poslužiti kao fenomenalna DIY zabava za čitavu obitelj.

Christmas market blagdanske dekoracije

"Moguće ju je objesiti na zid ili kamin u izvornom obliku, ali i ukrasiti prema vlastitim preferencijama. Istodobno decentna i atraktivna sastavljena od drvenih slova i baršunaste trake. Odlično će se slagati i s personaliziranim čizmicama za darove u sivoj ili bež boji koje možete personalizirati prvim slovima imena članova vaše obitelji" kaže Katarina.

Christmas market blagdanske dekoracije

U njezinu slučaju, ponedjeljak nije početak radnog tjedna već samo nastavak neprekidnog posla. No, to ne umanjuje ljubav prema onomu što radi jer već sada vrijedno radi na lansiranju web shopa, a nekad u budućnosti i otvaranju concept storea. "Biti prisutna na nečijim najvažnijim životnim događanjima – za mene je najveća nagrada",  zaključuje Katarina Pirić.

Christmas market blagdanske dekoracije

Iako je studeni, i prije nego se okrenete bit će sredina prosinca i vrijeme rezervirano za kićenje kuće ili stana! Budite korak ispred i dočekajte prosinac u pravom blagdanskom raspoloženju. 

Christmas market blagdanske dekoracije