Twin joga osvojila je društvene mreže

| Fit |

Instagram / @jessicaolie

Jeste li već vježbali jogu sa svojom najboljom prijateljicom? Znamo da je vježbanje uvijek lakše u paru, a sada su to shvatile i društvene mreže, jer je twin joga najnoviji hit trend u vježbanju.

Volimo jogu, ali isto tako volimo provoditi vrijeme i sa svojom najdražom prijateljicom ili možda kolegicom. Ako vam odlazak u teretanu i vježbanje predstavlja problem, vrijeme je da u akciju krenete s prijateljicom ili kolegicom.

Twin joga osim što je zabavna, osigurava vam i kvalitetno vrijeme s osobom koju obožavate. Ova vrta joge prakticira se s partnerom, sinkronizirano i zrcalno.

Instagram / @kasia_extend_yourself

Naravno, Twin joga na fotografijama izgleda fenomenalno i nije ni čudno da je Instagram zagušen ovim novim trendom. Osim što sinkronizacija izgleda estetski lijepo, također je odlična kao dodatna motivacija. Naravno da želite napraviti vježbu bolje od svoje prijateljice te ćete stoga bolje i potruditi nego kad sami vježbate.

Instagram / @acroyogirlstokyo

Osim toga Twin joga zahtjeva preciznost u izvršenju vježbi te dobro tempiranje što zahtjeva znatno veću koncentraciju i snagu mišića.