Ellen DeGeneres pohvalila Hrvatsku u svom showu!

| Lifestyle |

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

Nije tajna, Ellen obožava Hrvatsku! Što je uz Beyonce, princa Harryja i Evu Longoriju čini još jednom zvijezdom koja nije mogla odoljeti čarima Jadrana ni sakriti svoje oduševljenje našom prekrasnom obalom.

U premijernoj epizodi 12.sezone njenog popularnog talk showa "The Ellen DeGeneres Show", Ellen je jedva dočekala da svojoj publici i gledateljima otkrije kako joj je bilo na putovanjima i odmoru. Jedna od lokacija na kojima se Ellen (56) odmarala sa svojom ženom Portiom de Rossi (41) bila je i Hrvatska, točnije Dubrovnik.

Ellen u Dubrovniku
Ellen u Dubrovniku

U uobičajenom monologu kojeg vodi na početku svakog showa, Ellen je imala samo riječi hvale za Hrvatsku, a sa svojim gledateljima je podijelila i fotografije s društvenih mreža kojima je razveselila fanove u Dubrovniku. 

Ellen i Portia u Dubrovniku
Ellen i Portia u Dubrovniku

Iako ovo nije prvi put da je Jadranskom obalom prošetala neka zvijezda, uvijek je lijepo čuti riječi hvale za našu zemlju, pogotovo kad dolaze od slavne komičarke i voditeljice poput Ellen. Možemo se složiti kako nema bolje reklame i promocije za Jadran od ove!

Pogledajte i poslušajte što je Ellen imala za reći o Hrvatskoj:

Monolog u kojem Ellen hvali Hrvatsku