Ekskluzivne Cohiba cigare s potpisom Jay Z-a

| Lifestyle |

Cohiba Comador by Jay Z

Jay Z-evoj dugačkoj listi ne.glazbenih suradnji sada možemo pridružiti i još jednu - dizajniranje Cohiba cigara. S obzirom da Jay Z veliki ljubitelj kvalitetnih cigara, njegovo partnerstvo s jednom od najpoznatijom kompanijom cigara, Cohibom, uopće nas ne čudi. 

Cohiba Comador by Jay Z
Cohiba Comador by Jay Z

Najbolji majstori posvetili su čak dvije godine kako bi razvili ovu limitiranu seriju nove Comador linije cigara. Cohiba Comador cigara je ona koja kombinira listove iz najboljih karipskih i centralnoameričkih regija, a jednom smotana ostavlja se da odleži čak šest mjeseci u sobi punoj cedrovine. Svaka cigara ukrašena je rijetkim četiri godina starim Havana listom. 

Cohiba Comador by Jay Z
Cohiba Comador by Jay Z

Povodom ove zanimljive suradnje Jay Z je izjavio "Odlučio sam surađivati s Cohibom jer sam znao da će moju viziju luksuzne cigare pretvoriti u stvarnost na ispravan način. Uzeli smo si vremena da bi stvorili ono što smo htjeli - Comador izgleda i u ustima se osjeća točno onako kako smatram da bi jedna cigara trebala izgledati i mirisati." 

Cohiba Comador by Jay ZCohiba Comador by Jay Z
Cohiba Comador by Jay Z

Ove prestižne i luksuzne cigare prodaju se u setovima, u kombinaciji s profinjenim dodatcima koji će osvojiti srca svih ljubitelja dobre cigare. Početno, ove cigare biti će dostupne u tri seta - mahagonij humidoru s 21 cigarom po cijeni od 5.600 kuna, putnim humidorom sa sedam cigara po 2.000 kuna te Robusto kutijom sa sedam cigara po cijeni od 1.150 kuna. Moći će se kupiti u Barenysu, clubu Macanudo i Jay Z-ijevom 40/40 klubu.