Dodaci za elitne bicikliste

| Lifestyle |

Moynat piknik kov�eg za bicikl

Moynat, nedavno relansirana marka jednih od najstarijih, najprestižnijih i najslavnijih  francuskih proizvođača kovčega nakon više od trideset godina pauze ponovo nas oduševljava. Ova kompanija  od 1849. godine proizvodi kovčege za putnike diljem svijete i autor je brojnih inovacija u ručnoj izradi istih pa tako upravo njoj možemo zahvaliti na lakšim materijalima te vodootpornosti  svojih putničkih kovčega. Nakon preuzimanja od strane LVMH grupacije u 2010. te ponovnog lansiranja u 2011. i prije nekoliko mjeseci  otvaranja dućana na prestižnoj Saint-Honoré u Parizu ova kompanija je konačno krenula agresivnije te nastavlja tamo gdje je prije više od tri desetljeća stala.

Nakon što je početkom godine izbacila kovčeg dostupan u nekoliko luksuznih hotela namijenjen ekskluzivnom doručku sada je izbacila onaj namijenjen za bicikliste i piknik na travi. Zanimljivo je što pri kupnji ovog kovčega, dobijete i  gradski bicikl dizajniran u nizozemskom stilu. Naravno, Moynat kovčežić možete kupiti i za bilo koji svoj bicikl no činjenica je da je ovaj proizvod namijenjen vrlo bogatim ljubiteljima vožnje i da se idealno uklapa uz luksuznije i finije modele bicikla.

Moynatov kovčeg za bicikle smješten je između ručki i prednjeg kotača, na mjesto gdje inače nalazimo košaru  i idealna je za proljetne piknike na travi u gradskim parkovima. U njemu možemo taći aluminijsku termosicu, porculanske čaše,  ploče i pribor za jelo, porculanske tanjure te ladice za sendviče. Naravno sadrži i ubruse u koje je omotan srebrni pribor za jelo, a ostale potrepštine za piknik stanu u bezbroj malih pretinaca osmišljenih za njih.

Ukoliko želite ovaj Art Deco kovčežić možete ga posebno naručiti u Moynatovom pariškom dućanu. Cijena je nepoznata, ali sigurna paprena.