Chivas After Cannes party dokazao da poznati Hrvati vole tematske zabave

| Lifestyle |

Chivas After Cannes party ( Jelena Veljača, Boudoir, Ivica Palinić, Miran Kurspahić)

Dio luksuza i glamura s prestižnog filmskog festivala u Cannesu  sinoć su doživjeli  brojni uzvanici na Chivas After Cannes Partyju u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade. Poznata hrvatska producentica i glumica Jelena Veljača nedavno je, kao Chivasova ambasadorica, i sama prošetala najpoznatijim crvenim tepihom i postala dio nezaboravnih Chivasovih zabava, a dojmove je podijelila s prijateljima i uzvanicima okupljenima na partyju.

Chivas After Cannes party
Chivas After Cannes party

Prostor je uistinu odisao filmskim glamurom. Gosti su na ulazu dobivali crne šešire, a za pripadnice ljepšeg spola bile su pripremljene bijele ogrlice i ukrasno perje za kosu. Pili su se vrhunski kokteli Success i Chivalry koji simboliziraju vrijednosti Chivasa, a koje je za uzvanike pripravljao Vjenceslav Madić, jedan od 280 svjetskih Chivas brothers Scotland whisky mastera i jedini Chivas Regal Viski ambasador u Hrvatskoj. Dio gostiju uživao je i u pravoj cigari u sklopu cigar kornera, a Chivas se pobrinuo i za originalnu uspomenu svih gostiju – fotografiranje u sklopu vintage kutka.

„Moram priznati da sam uistinu uživala. Chivas je, kao partner Cannes film festivala, bio fantastičan domaćin. Od prvog do zadnjeg trenutka sve je bilo vrhunski organizirano, od priprema za premijeru filma Tommy Lee Jonesa, povodom koje sam imala čast prošetati i crvenim tepihom sa zvijezdama filma, do samog putovanja. Mislim da sam se dobro uklopila u ideju Chivasovog ambasadora: strast su mi i film i moda, pa je crveni tepih u Cannesu doista bio ostvarenje mog sna.“, istaknula je Jelena Veljača dodavši kako se osjećala posebno i zbog prekrasne vintage haljine koju su posebno za tu priliku dizajnirali Robert Sever i Branko Basletić. „Zlatna haljina za Cannes me uistinu oduševila. Upravo sam se zbog nje osjećala još posebnije i nakratko pobjegla u zlatno doba Hollywooda.“

Chivas After Cannes party
Chivas After Cannes party
 

Osim Veljače, sjajno se osjećala i Leona Paraminski, koja je kao kao prošlogodišnja Chivasova ambasadorica imala čast voditi službeni dio programa. Tom se prilikom prekrasna glumica još jednom prisjetila svog „zvjezdanog“ iskustva u Cannesu.