Buntovnice obožavaju piercing nosnog septuma!

| Lifestyle |

Nakon što su nepravedno degradirani i povezani samo s punk scenom, neobični piercinzi već neko vrijeme pokušavaju postati mainstream i čini se da je piercing nosnog septuma jedan od posljednjih u nizu sve popularnijih i prisutnijih trendova. Nedvojbeno jedan od najsmjelijih dijelova tijela koje možete probušiti (ali i vidjeti dok ste obučeni), ovaj sićušni zid nosne hrskavice plijeni pažnju kada ga "ukrasite" s nečim sjajnim.

Ovih dana gledamo i slušamo o nosnom septumu sa svih strana, a činjenica da su Riccardo Tisci i Gigi Hadid jedni od glavnih obožavatelja ovog trenda - pitamo se postaje li ovaj piercing hit 2015. godine?! Rihanna je nedavno izašla na naslovnici jednog modnog časopisa s prstenom u nosnom septumu i od tada ju se često može vidjeti s ovim "ukrasom" i u privatno vrijeme. Ako je Rihanna odobrila ovaj trend - tko smo mi da joj proturječimo?

U našoj galeriji pogledajte cool fotografije djevojaka koje s punim samopouzdanjem i ponosom nose piercing u nosnom septumu - a mi ih upravo zbog toga i OBOŽAVAMO!

Gigi Hadid
Gigi Hadid