Brojni poznati na rođendanu Optical Expressa

| Lifestyle |

Proslavu 10. rođendana centra koji je i njima vratio savršen vid i vodio brigu o njihovim očima došle su podržati i mnoge osobe iz javnog i društvenog života Hrvatske, pa su tako osobno došle čestitati Severina, Iva Jerković, Iva Balaban, Kristina Bradač, Mirela Forić Srna, Mila Elegović, Mirna Zidarić, Andrea Andrassy,  Ivana Mišerić kojoj je povjereno i vođenje cijelog programa te dodijeljena uloga domaćice na ovom rođendanskom događanju i mnogi drugi. A uz lijepe dame glavne zvijezde samog druženja bili su i neki od vodećih hrvatskih oftalmologa: dr. Dean Šarić, prof. dr. Zdravko Mandić, dr. Zdeslav Vukas te dr. Dražen Grgić koji su, unatoč slavljeničkom raspoloženju, okupljenima nudili svoje neprocjenjivo iskustvo, znanje, ali i savjet što je najbolje za njihove oči.

Rođendan Optical Expressa

Optical Express profilirao se kao jedna od vodećih kuća za lasersku korekciju vida u kojem zahvate obavljaju vrhunski hrvatski oftalmolozi.

Rođendan Optical Expressa

Optical Express ove godine slavi jubilarni deseti rođendan, a tijekom 10 godina postojanja kroz centar je prošao velik broj ljudi koji danas zadovoljno hodaju gradom, s ljepšim pogledom na svijet. U Optical Expressu vid se može korigirati suvremenim laserima posljednje generacije i, što je najvažnije, pacijenti brigu o svojim očima mogu prepustiti u ruke vodećih hrvatskih oftalmologa. Laserom se potpuno bezbolno može korigirati dalekovidnost, kratkovidnost, astigmatizam te staračka dalekovidnost. Optical Express je za svoj deseti rođendan odlučio svojim pacijentima darovati  dodatni popust na sve metode laserske korekcije vida, do 30. travnja 2015.