Bogataš napravio kockice leda u obliku svoje glave

| Lifestyle |

Richard Branson kockice leda

Virgin Atlantic odlučio je proizvoditi svoj led za putnike na njihovim letovima i to ne bilo kakav led, već led u obliku glave njihova osnivača Richarda Bransona! Na ovu ideju su došli povodom proslave lansiranja njihovih novih barova u avionima.

Bar će osim ovih cool kockica leda imati bezbroj drugih pogodnosti poput novih čaša za šampanjac staklo, ugodne rasvjete te novog sustava podešavanja sjedala kako bi se omogućilo najudobnije iskustvo u zraku po kojemu je Virgin poznat. Inače, ove nevjerojatne kockice leda dizajnirane su po točnim mjerama i crtama Bransonovog lica i glave do te razine detalja kakva se inače ne viđa niti na skulpturama, a pogotovo ne u kockicama leda.  

Ove zaista posebne kocke leda glava stvarao je tim od četiri dizajnera i to čak šest punih tjedana. A za proizvodnju kalupa su koristili detaljne fotografske tehnike i tehnologiju laserskog skeniranja glave kako bi od Bransonove glave napravili kockice leda. Nama je malo spooky vidjeti nečije lice u našoj čaši kako nas gleda, ali barem ne pijemo sami!