BMW dizajnirao kabine prvog razreda za Singapur Airlines

| Lifestyle |

Željno smo isčekivali službene fotografije kabine prvog razreda Singapur Airlinesa koju je dizajnirao BMW Group DesignWorksUSA i čekanju je konačno došao kraj! BMW i Singapur Airlines jučer su objavili sve detalje ove suradnje i po svemu sudeći, proizvođač luksuznih automobila napravio je fanstastičan posao. Zasluge novog i unaprijeđenog dizajna ne pripisuju se samo BMW-u već i njihovim suradnicima u Los Angelesu, Šangaju i Munchenu, čiji su glavni kreativni direktori surađivali na ovom projektu. Rezultat: bogati interijer nalik na dnevnu sobu, koji ne samo da pokazuje luksuz već omogućava i visok nivo privatnosti zajedno s udobnosti i povećanim prostorom za smještanje vaših stvari, prtljage i drugih putnih potrepština.

BMW je koristio visoko kvalitetne materijale za konstrukciju interijera ove kabine. Fina koža i tapecirung u nijansama smeđe boje efikasno su ugrađeni u dizajn kako bi se osiguralo glatko i mekano sjedište. Čak i najmanje pregrade stručno su integrirane u dizajn te pružaju čist i prostran izgled i osjećaj. Elegantni stolovi se mogu produžiti, ali i sklopiti bez mnogo muke.

Ovaj unaprijeđeni dizajn imati će svoj debi ovog rujna u novom Boeingu 777-300ER na odabranim letovima relacije Singapur – London.