Bagghy torbe od sada su dostupne i u Zagrebu!

| Lifestyle |


 
Postoji neka neobjašnjiva veza između žena i torbi, a Bagghy torbe potvrdit će tu neraskidivu ljubav. Da pitate žene diljem svijeta koja je njihova najveća modna ljubav, sve bi jednoglasno odgovorile – torba. Stoga torba kao glavni modni ženski imperativ mora biti originalna, zabavna i glamurozna, a upravo Bagghy torbe  zadovoljit će ukus svake suvremene žene koja slijedi svoj vlastiti modni instinkt.
 
Bagghy
 torba nije samo obična torba, to je torba inspirirana umjetnošću, torba koja odiše prošlošću i koja Vas svojim bogatim printovima i fotografijama vodi na putovanja diljem svijeta, ali i vraća u prošlost. Svaka torbu karakteriziraju otisnute fotografije New Yorka, Londona, Marilyn Monroe, Audrey Hepburn ili romantične Provanse, dajući im bezvremenski pečat elegancije i nosivosti, bili u večernjim ili dnevnim prilikama.
 
Dizajn ovih  torbi nije podložan modnom trendu, on je univerzalan i primjenjiv svakoj ženi neovisno o profesiji, godinama ili stilu. Sve torbe su ručno rađene, napravljene su od 100% kože i proizvode se u Italiji. Svaka torba je individualna i priča svoju priču, u svaku torbu utkane su emocije i ljubav, stoga su oni pravi odraz vrhunske talijanske estetike i modnog razmišljanja. Osim torbi, u ponudi se može naći i popratni asortiman poput novčanika, privjesaka za ključeve, maski za mobitele i slično.

Bagghy se vodi filozofijom da je njihov asortiman uvijek u prvom planu, te njihove torbe čine fuziju klasičnog i modernog koje će postati must have ove sezone svake trendseterice.

Brojne poznate dame poput Ive Balaban, Emine Šokote, Marije Bišćan, Mateje Ibanez, Ane Tomečak, Antonije Stupar Jurkin, Ane Miščević, Anite Beriša i drugih - oduševile su se Bagghy torbama i asortimanom, a uz medije i prijatelje svečanom otvorenju prisustvovali su i bivši nogometaši Boško Balaban, Igor Bišćan, Tomo Šokota i brojni drugi.