9 zvijezda koje su lude za dizajnom interijera!

| Lifestyle |

Ellen Pompeo/Domaine

Interesi nekih zvijezda nadilaze filmske setove i produkcijske studije. Sve zvijezde o kojima danas pričamo su fanovi i pratitelji dizajnera, proizvođača namještaja i trendova u području dizajna interijera - i svi bi bez problema mogli započeti drugu karijeru u ovoj dekorativnoj umjetnosti. Neke od njih su to čak i učinile! 

U nastavku pročitajte kojih je to 9 zvijezda opsjednuto s dizajnom interijera...

1. Ellen Degeneres

Ellen Degeneres nije samo talentirana komičarka i voditeljica: ona si je stvorila drugu karijeru kupujući i dekorirajući prekrasne kuće! 

Ellen Degeneres/Architectural Digest
Ellen Degeneres/Architectural Digest

2. Justin Timberlake

Glazbenik i glumac Justin Timberlake surađivao je sa Estee Stanley u stvaranju linije kućnog dekora koja je inspirirana njegovim vlastitim dizajnerskim projektima i nacrtima. 

Justin Timberlake/Elle Decor
Justin Timberlake/Elle Decor

3. Sophia Bush

Ova mlada glumica obožava tople i ugodne interijere koji sami po sebi pričaju priču o vlasniku. Sophia je ljubiteljica dekora i čak se pojavila na La Cienega Design Quarter seminaru prošle godine te pričala o tome kako je internet promijenio dizajn interijera.

Sophia Bush/Domaine
Sophia Bush/Domaine

4. Brad Pitt

Veliki ljubitelj arhitekture, Brad Pitt osnovao je Make it Right organizaciju kako bi pomogao rekonstruirati uništene domove u New Orleansu nakon uragana Katrine. Nedavno, glumac se bacio u dekor interijera surađujući s poznatim proizvođačem namještaja Pollarom. Linija uključuje sjedeće garniture, stolove, kade i krevete. 

Brad Pitt/Architectural Digest
Brad Pitt/Architectural Digest

5. Diane Keaton

Diane Keaton je napisala nekoliko knjiga o dizajnu interijera - njezina prva knjiga California Romantica, bavi se kalifornijskim kućama španjolskog stila, a njena druga knjiga House, istražuje više rustikalan dizajn. 

Diane Keaton/Elle
Diane Keaton/Elle

6. Kourtney Kardashian

Najstarija sestra Kardashian, Kourtney etablirala se kao dekoraterka kroz njihov reality show i kroz medije. Trenutno preuređuje svoju novu kuću i jedva čekamo vidjeti što će novo učiniti.

Kourtney Kardashian/Domaine
Kourtney Kardashian/Domaine

7. Gwyneth Paltrow

Osnivačica lifestyle portala Goop, Gwyneth Paltrow otkrila je kako njeni talenti prelaze i glumu i kuhanje.

Gwyneth Paltrow/Vogue
Gwyneth Paltrow/Vogue

8. Adam Levine

Adam Levine otkrio je kako prema renoviranju i dekoriranju svog Hollywoodskog doma dijeli jednaku strast kao i prema glazbi. S dizajnerskim komadima i umjetničkim djelima Jeana-Michela Basquiata i Andyja Warhola, njegov jedinstveni dom definitivno bismo htjeli posjetiti.

Adam Levine
Adam Levine

9. Ellen Pompeo

  Ellen Pompeo krasila je naslovnice i Architectural Digesta i Elle Decora sa svojim kućama koje se dizajnirala uz pomoć Martyna Lawrence Bullarda. 

Ellen Pompeo/Domaine
Ellen Pompeo/Domaine