9 modnih rizika koje bi svaka žena trebala probati barem jednom!

| Lifestyle |

Vanessa Jackman

Većina nas se slijepo drži stvari i trendova koji nam odgovaraju i ulijevaju sigurnost što se tiče osobnog stila. Ali ove godine, razmislite malo o tome da začinite svoj stil ili se barem poigrate s njim na način koji vam prije nije padao na pamet. Probajte neki novi trend - ili više njih! 

Na kraju svega, ne postoji bolje vrijeme od početka nove, svježe godine kako biste "resetirali" svoj vlastiti look. U nastavku pročitajte nove trendove koje vam predlažemo i za koje mislimo da svaka moderna cura treba barem jednom isprobati u 2015. godini.

1. OD glave DO pete u crvenom!

Ne samo zato što je crvena snažna i odlučna boja, već i zato što simbolizira strast i samopouzdanje - što je dovoljan razlog da isprobate monokromatski look u ovoj boji.

Vanessa Jackman
Vanessa Jackman

2. Stavljanje remena na jakne i kapute.

Ovaj look je koristan iz dva razloga: naglašava vaše obline i tako stvara liniju tijela, ali i omogućava da pokažete svoju talent za odabir divnih modnih dodataka bez žrtvovanja topline i ugode ove zime!

Style Du Monde
Style Du Monde

3. Kombiniranje maxi suknja

Snažne suknje duge do poda su raznovrsni komadi koje lako možete kombinirati. Odaberite odlučnu boju ili neobičan uzorak koji će kontrirati dužini i obliku suknje.

Vanessa Jackman
Vanessa Jackman

4. Karirano u prvom planu!

Karirano je već neko vrijeme popularan print, ali ovoga puta predlažemo da odaberete crveno-crnu kombinaciju koja instantno odaje dojam udobnosti i može biti kombinirana s apsolutno svime!

Vanessa Jackman
Vanessa Jackman

5. Koža od glave do pete!

Naravno, riskirate mogućnost da vas zamijene za Catwoman, ali čak ni to ne zvuči tako loše, zar ne? Koža od glave do pete može biti itekako privlačna, seksi i snažna - look koji bi svaka moderna cura trebala probati barem jednom!

Stockholm Street Style
Stockholm Street Style

6. ČARAPE i sandale.

Ovaj look svakako uključuje puno hrabrosti. Ali razmislite o ovome: ako vam je već dosta čizama, ali želite da vam je toplo za stopala, ovaj mladenački zabavni trend totalno funkcionira!

Candice Lake
Candice Lake

7. Suknje na preklop.

Suknje na preklop možda i nisu takav modni rizik, ali ako vam je dosta uobičajenih modela suknja i niste ga još isprobali, vrijeme je!

I'M KOO
I'M KOO

8. "Kiss Kiss" print!

Ako želite svojoj garderobi dodati malo zaigranosti, odaberite zabavan print pusa.

Vanessa Jackman
Vanessa Jackman

9. Pruge

Možda mislite kako su pruge samo dio modne prošlosti 80-ih godina, ali vraćaju se u velikom stilu. Tanke pruge savršen su print za ured, ali i za ludu noć u gradu!

Style Du Monde
Style Du Monde