8 čudnih seksualnih proizvoda za žene

| Lifestyle |

1. Bikini kondom
Izrađen 1993. godine, ovo je bio spoj kondoma i donjeg rublja koji je loše završio. Sačinjen je od remena, koji se opaše oko struka, a na njega je pričvršćen džepić u obliku cjevčice, tj. kondom od lateksa, koji se stavi u vaginu. Mogao se više puta iskoristiti (obično desetak). 

2. Vibrator na parni pogon
Ovo je bio prvi vibrator ikad. Energiju je dobivao od sagorijevanja ugljena, koji je ključao vodu u malom spremniku, a koji je zauzvrat pokretao zupčanike priključene na valjak u obliku penisa. 

3. Grudnjak s bradavicama
Imao je ugrađene permanentno dignute bradavice. Ali nije se vodilo računa o situaciji ako bi prave bradavice provirile pored ugrađenih umjetnih. Dvije bradavice su seksi, ali četiri? Nisu dvostruko seksi. 

4. Masque Oralni seks bez odvratnog okusa… znate već čega?
I to je bilo moguće zahvaljujući Masqueu. Radi se o aromatiziranoj gel trakici, koja se stavi u usta prije oralnog odnosa i zamaskira neugodne arome. 

5. My new pink button
Dosadila vam je boja vaše mačkice? Osvježite je novim premazom neke od četiri drečave nijanse roze. Pazite da vaš partner ne pokupi malo boje ovoga kozmetičkog genitalnog bojila. 

6. Tinge brijač
Ako ne želite da vaše korištenje seksualnih pomagala izađe na vidjelo, ovaj spoj brijača i vibratora će se za to pobrinuti. Samo nemojte zaboraviti da vaš vibrator sadrži i električni brijač… 

7. Medo s tajnim džepićem
Savršena ideja za sakriti seksi igračku od djece. Ili možda ne?

8. Svježe i seksi maramice za prije i poslije seksa

Osvježite se prije odnosa mirisom sredstva za dezinfekciju. A nakon, temeljito se izribajte. Kad se već čistite, namirišite i partnerove testise. Ili jednostavno objesite o njih mirisni borić za auto.