6 najvećih svadbenih trendova koje ćemo viđati u 2015.

| Lifestyle |

upravo vjenčani
Koji trend ćete usvojiti za vaše vjenčanje?

Planiranje vjenčanja je duga i teška vožnja! Lista gostiju, plan sjedenja, djeveruše, odabir prave muzike, cvijeće i još hrpa sitnih detalja o kojima morate misliti - u svemu tome teško je odlučiti kakvu "vrstu" vjenčanja zapravo želite. Ta odluka povezana je sa stilom koji se vama i vašem partneru najviše sviđa, te na temelju toga odlučujete o svim drugim pojedinostima.

Ali za veliku većinu parova, svadbeni trendovi su uvijek problematični - kako znati što je IN, a što je nepovratno OUT? Bili vam to uopće trebalo biti važno? Kardinalno pravilo je, naravno, stvoriti vjenčanje koje vi i vaš partner želite i volite, bez obzira na trendove! Ali i dalje je zabavno pogledati što se novo nudi i kakve ideje su zamisliti organizatori u svijetu. U nastavku vam donosimo 6 najvećih trendova koje ćete sigurno viđati na vjenčanjima u 2015. godini!

1. Jedinstveni stil 

2015. godina je definitivno godina miješanja svadbene estetike. Parovi se sve više i više udaljavaju od klasičnih, tradicionalnih pravila i kreću se u potpuno novom, jedinstvenom smjeru. Vjenčanja postaju više casual, u prirodnijem okruženju, ali i dalje ostaju formalna po pitanju uzoraka, materijala i cvjetnih aranžmana. Plus: pozivnice i zahvalnice te dekor na samom vjenčanju postaje osobniji nego ikad - referirajući se na mjesta gdje su mladenci odrasli, njihove interese i hobije i ostale sobne detalje.

stol
Vjenčanja postaju casual!

2. Posebne lokacije

Neobične lokacije postale su nevjerojatno popularne. Ljetni kampovi, rančevi, planinske kolibice, dvorci, muzeji i privatni posjedi nova su IT mjesta za svadbene ceremonije. Prednost vjenčanja na jedinstvenom mjestu? Dekor možete držati na minimumu jer će posebnost prostora biti dovoljna sama po sebi! 

vjenčanje
Neobične lokacije pravi su hit!

3. Cvijeće je prošlost

Ako vam je dosta tradicionalnih cvjetnih aranžmana, ne brinite: nešto svježe i novo postalo je pravi dekorativni hit. Zelenilo je došlo u prvi plan! Lisnati buketi, zelenilo na stolovima s minimalnom količinom cvijeća te sve češće korištenje bobica, voća i aromatičnog bilja poput ružmarina i mente kao nevjerojatno modernog dekora. 

wedding table
Cvijeće više nije glavni dekor na vjenčanjima!

4. Viseći dekor

Od sada možete očekivati centralne aranžmane sa stolova - iznad vas! Viseći cvjetni dekor i ostali dekorativni elementi poput lampa, lampiona, fenjera, vijenaca i sličnih komada savršeno će se uklopiti u svaku modernu priču. 

Viseći dekor
Viseći dekor
Viseći dekor
Viseći dekor

5. Metalik je IT boja

Ako želite dodati glamurozni dašak nekom jednostavnijem ili možda rustikalnom stilu - metalik brončana i zlatna savršen je odabir! Posuđe, vaze, pozivnice i ostali dekor u metalik izdanju zaokružit će svaki stol na najglamurozniji mogući način. 

wedding table
Metalik posuđe

6. Tehnološka iskoristivost

S obzirom na to da živimo u vrijeme napredne tehnologije, ne bi vam trebalo doći kao iznenađenje korištenje tehnologije na vjenčanjima. Online pozivnice i zahvalnice, komentari i poruke gostiju tijekom samog vjenčanja te GoPro kamere kojima ćete zabilježiti idealne trenutke iz nevjerojatnih kuteva.

ipad
Tehnologija je nezaobilazan dodatak vjenčanju!