15 stvari koje vaš muškarac nikada ne bi smio nositi!

| Lifestyle |

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

Slušajte, mi volimo svoje muškarce. Ali također znamo da, s vremena na vrijeme, mogu biti malo modno zakinuti. Bilo koja od vas, koja se ikad viđala s muškarcem koji je iz nekog razloga smatrao prihvatljivim nositi japanke u javnosti (dalje od plaže), razumjet će o čemu pričamo.

Priznat ćemo im jednu stvar - muška moda zna biti zahtjevno područje, djelomice zato što se čini kako za njih ne postoji veliki broj opcija za odabir. Ali to nije istina! Muškarci imaju mnoštvo izbora kada je riječ o njihovom stilu. I zato smo mi tu da im pomognemo.

U nastavku pročitajte kojih 15 stvari nikada ne bi ste trebali dati svome muškarcu da nosi!

1. Cargo kratke hlače

Mogao bi se buniti kada mu prigovorite za njegove dugo godina obožavane hlače ogromnih džepova, ali to je bitka koju morate započeti i dobiti. Cargo hlače moraju nestati! Umjesto njih ponudite mu par hlača do koljena koje mu odgovaraju krojem i veličinom - pravi izbor koji može nositi i na posao, ali i u slobodno vrijeme.

Levi's Chino Shorts
Levi's Chino Shorts

2. Torbica oko struka

Ovo se jednostavno nikada ne smije dogoditi. Umjesto toga probajte mu ponuditi poslovnu torbu koju može nositi u svakoj prilici ili trendi ruksak!

Zara Backpack (399,90kn)

3. Japanke

Muškarac koji drži do sebe se nikad ne bi u javnosti pojavio u japankama. Postoje samo dva mjesta na kojima je ova obuća dozvoljena: na plaži i po doma!

4. Loše krojena odjela

Postoji nešto jako tužno na muškarcu u loše krojenom odjelu. Odijelo treba biti ugodno, imati pravilan, odgovarajući kroj uz tijelo i učiniti vašeg muškarca privlačnijim nego ikad. Vjerujte nam, isplati se uložiti u njega! 

5. Majice s ironičnim natpisima

Ako je prešao dvadesetu, stvarno ne bi trebao nositi majice s blesavim natpisima. Umjesto toga mu ponudite majicu neobičnog printa.

Zara Man's Striped T-shirt
Zara Man's Striped T-shirt

6. Dresovi

Osim ako od toga ne zarađuje za život, nema potrebe da nosi dres. Ne, čak ni kada (umetnite ime njegovog najdražeg kluba ovdje) igra! Umjesto toga, bijela sportska polo majica užeg kroja učinit će od njega pravog muškaraca!

7. Ogrlice

Osim ako mu prezime nije Depp ili Carter, ne treba nositi ogrlice nikakve vrste. Umjesto toga ponudite mu mušku metalnu (ili kožnu) narukvicu ili sat.

Cause and Effect Leather Double Wrap Cuff
Cause and Effect Leather Double Wrap Cuff

8. Traperice koje vise

Vjerojatno ne postoji ništa gore nego traperice koje toliko vise da mu izviruju gaće. Ne trebamo valjda ni reći kako je vrijeme da vaš muškarac uloži u dobro krojene traperice. Savjet za dečke: dobrim trapericama pola posla je obavljeno!

Levi's 1967 505 Regular-Fit Washed Selvedge Jeans
Levi's 1967 505 Regular-Fit Washed Selvedge Jeans

 9. Prsten na malom prstu

Samo narko-bossovima i mafijašima ovo prolazi. Ako je vaš muškarac jedno od ovo dvoje, imate vi i veće probleme od lošeg izbora nakita.

10. PREuske traperice

Prvi rođak našem broju osam. Osim što je ovo gore - jer vaš muškarac izgleda kao da se previše trudi. Neuspješno.

11. Kombinezoni

Osim ako nije u šumi, radi muške stvari poput rezanja drveća, muškarac nikad, ali nikad ne treba nositi kombinezon. Doslovno se ne možemo sjetiti niti jedne situacije u kojoj bi ovo bilo u redu. Zato što ne postoji. Očito.

12. Sandale i čarape

Iz nekog razloga, ovo je trend u ženskoj modi. Ajde jednostavno - NE. Najbolji prijatelj svakog muškarca su "starke". I točka.

Converse Chuck Taylor Sneakers
Converse Chuck Taylor Sneakers

13. Pleteni prsluk

Steve Urkel. Chandler Bing. Što još reći? Umjesto toga mu ponudite klasičnu vestu odličnu za sve prigode!

H&M Cardigan Sweater
H&M Cardigan Sweater

14. Debele kravate

Čine muškarca starijim nego što je, i nevjerojatno su DÉMODÉ. Danas se sve vrti oko užih, modernih i elegantnih kravata.

H&M Satin Tie (69,90kn)

15. Promjenjiva stakla

Naočale sa promjenjivim staklima najbrži su put kako da vaš muškarac izgleda starije i puno manje cool nego što to stvarno je. I ne, njihova praktičnost nikako ne umanjuje činjenicu da su grozne! Umjesto toga, odaberite klasičan par sunčanih naočala poput ovih ikoničnih "clubmasterica" i moderne (štreberske) okvire za dioptrijske!

Ray-Ban Clubmasters
Ray-Ban Clubmasters