12 slavnih ljepotica koje su rekle NE photoshopu

| Lifestyle |

U zadnjih nekoliko godina, modne marke i brojni svjetski magazini u svojim se izdanjima i kampanjama trude sve više promovirati modele i zvijezde bez Photoshopa, a još češće bez make-upa. Unatrag šest godina, odabrali smo najbolje kampanje i magazine koji su na svojim stranicama podržali ljepotice bez uređivanja u Photoshopu.

Od poznatih kampanja za donje rublje do velikih zvijezda s naslovnica poput Kate Moss i Marion Cotillard - ove slavne ljepotice rekle su NE retuširanju njihovih lica i tijelu u Photoshopu i zaradile poštovanje i divljenje cijelog svijeta...

 Kate Moss je odlučila svoje "pravo" lice pokazati svijetu na naslovnici New York Magazina u veljači 2012. godine - nevjerojatno je uopće zašto netko poželi retuširati prirodnu ljepotu ovog top modela.

U 2014. godini brend donjeg rublja "aerie" odlučio je svojom kampanjom predstaviti "stvarnu ljepotu" i predstavio model bez Photoshopa.

 Svjetski top model Bella Hadid također je pozirala u donjem rublju i to bez pomoći photoshopa i bez make-upa za CR Fashion Book.

Mlada glumica Vanessa Hudgens za Bongovu kampanju 2014. godine također se odlučila za neretuširani look - možemo li čuti jedan razlog zašto bi uopće ovakvoj ljepotici trebalo kompjutersko dorađivanje?

Model Lara Stone zasjala je u potpuno prirodnom izdanju na naslovnici System magazina nedugo nakon rođenja svojeg prvog djeteta.

Flare magazin je na svoje naslovno izdanje u ožujku ove godine odlučio staviti čak 5 svježih lica iz svijeta modelinga i to bez pomoći šminke i photoshopa!

Jessica Simpson oduševila je svijet na naslovnici američkog Marie Clairea u svibnju 2010. godine - bez šminke i bez Photoshopa.

 I francuska glumica Marion Cotillard ponosno je pozirala, bez pomoći Photoshopa, za talijanski Vanity Fair u rujnu 2010. godine.