10 pitanja za Ivanu Kindl

| Lifestyle |

Ivana Kindl, privatni album

Nakon što je Ivana Kindl objavila vrlo zanimljiv video broj za aktualni singl 'Želim više', u kojem njezin prijatelj Luka Nižetić, u ulozi redatelja, donosi neke sasvim nove i neobične ideje, porazgovarali smo s Ivanom o samom snimanju spota te o njezinom godišnjem odmoru. Pogledajte video i pročitajte Ivanin kratki intervju:

Želim više

1. Snimili ste vrlo zanimljiv spot za novu pjesmu Želim više, kažete da vam je to bilo najuzbudljivije snimanje ikad, zašto?

Iznimno mi je drago zbog suradnje s dugogodišnjim prijateljem Lukom Nižetićem koji je došao na ideju da snimimo pomalo pomaknut spot u jednom kadru. Lukine fotografske radove pratim neko vrijeme, volim njegovu svestranu umjetničku prirodu i s punim povjerenjem sam mu se prepustila. Glavnu ulogu u videu prepustili smo sjajnoj glumici Petri Dugandžić koja je odmah pristala na suradnju i sjajno odradila nimalo lagan zadatak. Bilo je to jedno od najzanimljivijih snimanja do sad, rezultatom sam i više nego zadovoljna!

2. Što ste sve radili ovo ljeto, kako ste se odmarali i gdje?

Ovo ljeto je uglavnom radno, imam nastupe diljem obale, a ulovila sam i nekoliko slobodnih dana za odmor na Malom Lošinju. Zadnjih 7 godina ljetujem tamo i ne mijenjam destinaciju jer je tamo savršeno.

Ivana Kindl, privatni album
Ivana Kindl, privatni album

3. Kako provodite dane odmora?

Uglavnom sam na plaži i ljenčarim. Ponekad navečer izađem, ali uglavnom me umori sunce i kupanje pa sam najčešće u horizontali u miru svoje sobe. Volim penzionerski godišnji!

4. Jeste više dnevni ili noćni tip, koji dio dana vam je najljepši?

Dan. Preko dana mi je najljepše jer upijam sve prirodne ljepote otoka, a i noću je prekrasno jer tada zvijezde toliko dolaze do izražaja da zasljepljuju...

5. Kako se rekreirate na godišnjem?

Ronim, plivam, kajakarim sa prijateljima...

6. Kako štitite kožu ljeti, koje kreme koristite?

Iste koje koristim i tijekom godine. Niveine kreme za lice, losione za tijelo, kako ne idem nikad na jako sunce mažem se maslinovim uljem jer je koža od njega predivna i brzo potamni.

7. Koje vam je omiljeno ljetno jelo?

Dagnje na buzaru! Ultimativno, drugo ne moram niti jesti.

8. Što ste čitali ovo ljeto?

Odmarala sam se i nisam puno čitala jer ove godine sam imala malo dana za uživanciju na moru.

9. Pratite TV, jeste li aktivni na društvenim mrežama?

Televizija me navečer uspavljuje, a na internet idem preko mobitela.

10. Jeste li posjetili neki od festivala na našoj obali ovo ljeto?

Ovo ljeto nisam išla na festivale, pjevala sam u Zadru, Opatiji, Rovinju...