Trend report: 10 čizama koje želimo ove jeseni!

| Fashion |

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

 Jeste primijetili kako se uvijek u nekom trenutku, obično sredinom listopada, vrijeme naglo promijeni i odjednom pređe iz ugodnog jesenskog u gotovo zimsko stanje? Baš zato vam trebaju dobre čizme u ormaru kako biste bili spremni za naglu promjenu sezone.

Ne pada nam na pamet ni jedan drugi komad odjeće ili obuće koji je važniji od dobrog para zimskih čizama, pa smo odlučili predstaviti najpraktičnije stilove koje se nalaze na shopping listama svake IT djevojke. 

Ove jeseni nositi će se haljine koje će podsjećati na donje rublje, košulje s tartan uzorkom te predimenzionirani kaputi, ali i razni modeli čizama, od onih koji sežu do gležnja pa do onih koje idu sve do iznad koljena. Mi smo vam pronašli 10 pari čizama koje se nama veoma sviđaju, a nadamo se da će i vas inspirirati pri jesenskoj kupovini. U galeriji saznajte koje su to čizme. 

Od klasičnih Chloé Susanna čizama do Dr Martens Limited Edition modela: u našoj galeriji pogledajte sve modele koje obožavamo ravno od naših najdražih brendova! 

TOP 10 čizama
TOP 10 čizama