ASOS-ove haljine za djeveruše prodaju se rekordnom brzinom

| Fashion |

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

ASOS je nedavno lansirao kolekciju haljina za djeveruše - i kako se čini, većina ih je već rasprodana! Kada ih pogledate, bit će vam jasno i zašto. Prošlog su tjedna haljine za djeveruše na ASOS-u zasjale na listi top 10 bestsellera na cijeloj stranici.

Za nekoliko mjeseci ASOS će lansirati i svoju prvu kolekciju u potpunosti posvećenu mladenkama (moramo primijetiti kako se sve više high-street brendova odlučuje na ovakav potez), a za ožujak je najavljeno i proširenje postojeće linije za vjenčanje - ali ako planirate vjenčanje uskoro, nemojte dopustiti da vam promaknu ove haljine za djeveruše!

Body Frock Wedding Tulip Dress €330.97
Body Frock Wedding Tulip Dress €330.97

Ono što je odlično u vezi ASOS-ove selekcije s preko 200 modela haljina je činjenica da su stvarno mislili na različite ukuse djeveruša, različite oblike tijela, a čak je i visina uzeta u obzir. Također imaju dobar izbor plus-size modela, kao i onih za izrazito sitnu (petite) građu te visoku građu.

U našoj galeriji pogledajte najljepše haljine za djeveruše s ASOS-a i tko zna - možda će baš vaša najbolja prijateljica pozirati u jednoj od njih na vašim svadbenim fotografijama...