Zara započinje proljetnu sezonu najljepšom kampanjom do sad

| Fashion |

Zara Spring-Summer 2016
Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

  Španjolski modni brend Zara donosi kampanju za proljeće-ljeto 2016. koja je apsolutno najljepša njihova kampanja do sad.

Iza objektiva stoji talijanski fotograf Mario Sorrenti, a na predivnim, sanjivim fotografijama nalaze se Zarini modeli Lineisy Montero, Frederikke Sofie, Julia Bergshoeff i Vanessa Moody. Pozirajući u novoj kolekciji za proljeće, djevojke se zabavljaju na plaži i otvorenoj livadi te nose ženstvene proljetne maxi haljine, mini čipkaste modele te neizbježne haljinice otvorenih ramena. Lako je uzbuditi se oko proljetne sezone s ovakvom odjećom i kampanjom!

I baš kad smo pomislili da nas Zara ne može više iznenaditi - čini se kako Zara u hrvatsku donosi i svoj online shop! Iako čekamo službenu potvrdu, na službenoj Zarinoj stranici uz hrvatski online shop stoji datum 3. ožujka. Znate što to znači? Nema više plakanja jer ne možete pronaći one savršene sandale koje već dugo tražite u svom broju i obilazite sve Zare po Zagrebu... Od sada ćemo sve moći naći na jednom mjestu - online!

Plus: Zara je prije nekoliko dana službeno objavila kako u hrvatsku dolazi i Zara Home online shop! Čini se kako napokon krećemo u korak sa Zapadom - i kartice ćemo "peglati" na internetu.