Začinite svoj dom zidnim naljepnicama

| Design |

Zidna naljepnica
Editor's pick by Tea Filipović

Tea Filipović, urednica Design, Lifestyle i Culture rubrika na Wall.hr portalu

U svim domovima uvijek postoji kutak koji izgleda pomalo prazno. Uzmimo naprimjer zid iznad kade u kupaonici koji izgleda jako usamljeno. Ako mislite da su tapete staromodne i teško održive, možda biste trebali razmisliti o zidnim naljepnicama. One čine prostor toplim i nevjerojatno zanimljivim i originalnim. 

Klinci imaju čestu potrebu šaranja po zidu, no i tome možete stati na kraj. Preporučujemo vam ploča-naljepnice koje mogu postati izvrstno pomagalo pri razvijanju dječje kreativnosti i mašte. Funkcioniraju poput ploča – koriste se krede, a obrišu spužvom. Takve ploče mogu vam pomoći i pri organizaciji dana i raspodjeli kućanskih poslova te se tako osigurajte da nećete zaboraviti kupiti mlijeko ili odvesti klince u glazbenu školu.

Ploča-naljepnica
Ploča-naljepnica

Također, zanimljive su i personalizirane naljepnice s imenima ili naljepnice koje otkrivaju vaše hobije, mjesta gdje ste bili ili želite otići. Zidne naljepnice savršeno će se uklapati u prostor budu li u velikom kontrastu s pozadinom, no nemojte pretjerati i stvoriti zid koji nalikuje na album sa sličicama. Ako ne želite kupiti već gotove naljepnice, trk u papirnicu po samoljepljivi papir u boji, škare u ruke i mašti na volju! U našoj galeriji pogledajte ostale zanimljive zidne naljepnice.

Personalizirana naljepnica s imenom
Personalizirana naljepnica s imenom