Severina izazvala pomutnju na Stradunu

| Lifestyle |

Promocija Novog Golfa 7 u Dubrovniku

Ovaj vikend je u Dubrovniku održana promocija novog Volkswagen Golfa 7 u kojoj su uživali brojni poznati. Severina kao dugogodišnje zaštitno lice VW-a u Hrvatskoj, Indira Vladić i Tomislav Jelić iz Colonije, Luka Nižetić, Suzy Josipović Redžepagić, Rene Bitorajac i Zlatan Zuhrić uživali su u vikendu prepunom aktivnosti.

Sama promocija održana je jutros na Stradunu gdje su Dubrovčani mogli uživati u phottosesionu Severine i novog Golfa kao i sudjelovati u 327. Milenijskoj fotografiji Šime Strikomana pod nazivom, „Prijatelji Volkswagena prezentirali Golf 7“. Tako su se ispod vatrogasne dizalice u obliku velike brojke 7 posložila poznata lica i prijatelji Volkswagena te predstavnici P.Z. Auta, a okružila su ih tri potpuno nova vozila Golfa 7.

Ono što je izazvalo pravu pomutnju u ovom sunčanom siječanjskom danu u prekrasnom Dubrovniku bilo je snimanje Severine uz novi Golf 7. koja je u izazovnoj haljini Matije Vuice plijenila pažnju svih prolaznika na Stradunu, a slučajna procesija časnih sestara i svećenika koji su u isto vrijeme prolazili pokraj Kneževog dvora, upriličila je nesvakidašnji prizor te oduševila prolaznike i fotoreportere pa se spontano napravio i red za slikanje s poznatom pjevačicom. Slikali su se svi, od mladih majki i njihovih beba do brojnih turista iz susjednih zemalja Bosne i Hercegovine, Srbije i Makedonije. Uživajte u foto izvještaju iz Dubrovnika, a više informacija o novom Golfu donosimo uskoro.