Pregledajte najluksuznije automobile današnjice

| Lifestyle |

Na nedavno održanom New York International auto showu, predstavili su se gotovo svi automobili svijeta, a o pobjedniku će odlučivati žiri sa 69 članova. Isti žiri na temelju mnogih karakteristika odlučit će što i zašto smatraju da je taj automobil upravo najbolji automobil današnjice. 

U nastavku vam donosimo najuži krug ovog prestižnog izbora među kojima su se našli Bentley Flying Spur, BMW X5, Cadillac ELR, Cadillac Escalade, Maserati Ghibli, Maserati Quattroporte, Mercedes-Benz S Class, Porsche Macan, Range Rover Sport i Rolls-Royce Wraith. Također pregledajte galeriju automobila, a i kratke info za one koje žiri trenutno smatra najznačajnijim.  

. Bentley Flying Spur
Bentley Flying Spur

Bentley Flying Spur dio je elitnog kluba koji je osim Mercedes-Benz automobila i Roll-Royce bez konkurencije. On koristi W-12 konfiguriran motor koji istiskuje šest litara, a ima 616 konjskih snaga. Jedan od najbitnijih razloga kupnje Bentleya je njegov raskošni interijer, a njegova važnost je tolika jer je ipak potrebno opravdati ​​206.225 $ početne cijene.

BMW X5
BMW X5

BMW X5 dolazi s izborom između sDrive35i (300 KS twin-turbo V6), xDrive35d (255 konjskih snaga, iz BMW-a dizel V6), i xDrive50i (445 konjskih snaga, twin-turbo V8). Cijene se kreću od 52.800 $ do 68.000 $

Cadillac ELR
Cadillac ELR

Cadillac (NYSE: GM) ELR možda ne izgleda kao najluksuzniji i najbrži automobil, ali to nije  ni izdaleka istina jer je ELR svakako značajan automobil. Njegova početna cijena je 75.000 $ koja je po mnogima daleko velika za ono što kao nudi. 

Cadillac Escalade
Cadillac Escalade
Maserati Ghibli
Maserati Ghibli
Maserati Quattroporte
Maserati Quattroporte
Mercedes-Benz S Class
Mercedes-Benz S Class
Porsche Macan
Porsche Macan
Range Rover Sport
Range Rover Sport
Rolls-Royce Wraith
Rolls-Royce Wraith