Ovo morate vidjeti - ježići savjetuju!

| Lifestyle |

Cute animals

Došao je i taj dan, konačno petak, konačno pravo ljetno vrijeme i konačno smo spremni za vikend uživanciju. Nema veze što vam je ovaj tjedan bio koma, što su vas kolege nanervirale i što ste imali osjećaj da nikad neće završiti. Sada je vrijeme za nešto llijepo, htjeli bi vas podsjetiti na djetinjstvo, na vrijeme kada su ježevi bili naša gradska svakodnevnica i kada smo se kao klinci sa njima igrali gotovo svakodnevno u svakom parku i na svakom koraku. Moramo primjetiti da su ježevi sve rijeđi i da ih nažalost gotovo više i ne viđamo. Upravo zato vam ovaj loš tjedan nećemo popraviti macama, pesekima i životinjama koje ćesto viđamo nego sa slatkim ježićima.

Ovi ježići će vam dati neke savjete da lakše prebrodite probleme koji vas snađu poput izmaknutog dugoočekivanog promaknuća, propale rođendanske zabave, maltretiranja od strane kolega, pokvarenog auta i ostalih svakodnevnih izvora nervoze...

Cute animals
  • Ovaj ježić zna da je nekada nakog naprornog dana jedino riješenje duuuga i opuštajuća kupka. I on i mi vam preporučamo zavalite se u kadu i probajte zaboraviti na sve brige.
Cute animals
  • Kad vidite ovog mališana jasno vam je žašto vas upravo on želi podsjetiti da ne zanemarujete male stvari! Upravo su one u životu najbitnije. Posvetitie se sebi i ne dajte da vas gnjave i maltretiraju na poslu. Pročitajte knjigu, odite na koncert, zavalite se u kauč, prespavajte dan i uživajte jer sitnice zaista čine razliku.
Cute animals
  • Ovaj ranjeni slatki jež vam govori da kad vam život donese ozljede, najmanje što možete učiniti je omotati ih slatkim šarenim zavojima i boriti se da ozdravite. Pri nijednoj bolesti ne treba odustati već je prihvatiti i sa osmjehom na licu obećatiti samom sebi da ćete je pobijediti i zgaziti.
Cute animals
  • Ove dame i gospoda žele vas podsjetiti da što god da vas dogodi, stvari mogu biti puno gore. Recimo, mogao vas je netko zamijeniti za hrpu borovih iglica i pomesti.
Cute animals
  •  Kada ništa ne pomaže poslušajte ovog ježića i zavalite se u fotelju i popijte šalicu opuštajućeg čaja. Po mogućnosti, zelenog koji je odličan antioksidans!
Cute animals
  •  On razumije da je nekada glupo sagledati širu sliku. Pilite po svojem i ne odustajte...
Cute animals
  • Cijeli svijet je cirkus pa se u skladu s time i ponašajte. Zato ovaj dotjerani gospodin želi da znate da je ponekad kako bi se razveslelili dovoljno da obućete kostim.
Cute animals
  • Ponekad živite kao da sutra ne postoji jer nema smisla čuvati srebrni pribor za jelo niti najdražu haljinu za posebne prilike. Kao što vidite ovaj vam mali ježić poručuje da biste se katkad trebali počastiti. Uživajte u svemu što vam život pruža i to punim plućima.
Cute animals
  • Za kraj vam ovaj ježić samo želi darivati mali cvjetak. Uživajte u vikend i ako naiđete na kojeg ježa, uputite mu za nas jedan smješak.