Mladenka koja je odlučila sama sebi biti fotograf na vjenčanju

| Lifestyle |

Pri planiranju vjenčanja svakako je jedan od najtežih zadataka pronaći dobrog fotografa koji će vaš dan učiniti nezaboravnim prizorom kojeg ćete se rado prisjećati kroz godine koje dolaze. Jasno je kako ne želite unajmiti nekoga tko će fotografirati po svojoj volji ili čak bez volje uopće. Ideje se moraju poklapati, morate "kliknuti" i jasno reći što želite. No ako se imalo razumijete u fotografiju, zašto ne biste sami fotografirali svoje vjenčanje?

Fotografkinja Liisa Luts i njezin suprug iz Tallina odlučili su učiniti nešto neobično za svoje vjenčanje 28. kolovoza. Par, koji je pokrenuo malu tvrtku koja se bavi fotografijom i video-uradcima, složili su se da bi Liisa mogla fotografirati njihovo vjenčanje, koristeći se ogledalom kada je to potrebno. Svi smo doista iznenađeni rezultatom!

"Samo sam osjećala da želim nešto drugačije, a ne one namještene fotografije koje se kasnije još i dodatno obrađuju za glamuroznu fotogaleriju", rekla je Luts za PetaPixel. "Uz svo dužno poštovanje prema fotografima koji uslikavaju vjenčanja, samo sam htjela nešto više "nas" na fotografijama ... a što bi moglo biti stvarnije od mene koja fotografiram samu sebe?"