Markezit nakit koji morate imati

| Lifestyle |

Nakit ukrašen markezitima

Znate li što su to markeziti? Markeziti se u proizvodnji modnih dodataka koriste još od Antičke Grčke, a posebno popularni bili su u viktorijansko doba. Markeziti su mineralni piriti ili željezni piriti, odnosno željezni sulfidi koji imaju metalni sjaj, blijedo žute su boje i površno gledajući, dosta podsjećaju na zlato. Vrlo često se apliciraju na srebro, a uz bilo koju odjevnu kombinaciju uvijek izgledaju izvrsno i momentalno su jako trendi.

Potražili smo najbližu srebrnarnicu Argentum i provjerili što sve imaju u ponudi od cijenjenog markezita. Prekrasne naušnice, prstenje, ogrlice i privjeske, savršene za poklon s kojim se jednostavno ne može pogriješiti jer takav nakit odgovara svim dobnim skupinama, a zbog svog diskretnog dizajna vrlo često se nosi u svakodnevnim prilikama.

Ako ne znate što pokloniti svojim najmilijima ili sebi, zašto ne? Razveselite se, ovaj jedinstven nakit odličan je izbor, pogotovo što je u svim Argentum srebrnarnicama u tijeku akcija na sav nakit ukrašen markezitima koji sada možete kupiti s čak 30% popusta. Budite trendi, nosite markezit!

Ukoliko uz nakit od markezita želite nekoga razveseliti i još nekim originalnim darom, u svim zlatarnama Zaks u tijeku je akcija „Do 30% popusta na sav asortiman srebrnog nakita“. U akciji je dio asortimana, većinom srebrni nakit iz najnovije kolekcije, snižen za 15 posto dok je ostatak asortimana snižen za čak 30%. Popust vrijedi i na posebno popularan orijentalni nakit ili, primjerice, nakit od vrlo traženih cirkona koje sada možete kupiti po povoljnijim cijenama. Naravno, to su samo neke od ideja, a i sami znate da vam pri posjeti bilo koje od poslovnica Zaksa zbog njihovog bogatog asortimana neće biti potrebna dodatna inspiracija!

Više o nakitu s markezitima možete saznati na www.argentum.com.hr ili www.zaks.hr