Kreativan akvarij s meduzama kao dio svakog doma

| Lifestyle |

Desktop Jellyfish Tank

Moj današnji odabir su moji budući kućni ljubimci - meduze i odličan dizajnerski projekt njihovog akvarija koji mi je omogućio da ih kupim. Iako obožavam životinje, zbog nedostatka vremena, kao i vjerojatno mnogi mladi ljudi ne mogu si priuštiti nikakvog konkretnog krznenog prijatelja, zato imam ribice, ali zapravo sam oduvijek željela imati - meduze.  

Desktop Jellyfish Tank
Desktop Jellyfish Tank

Još od kako sam gledala film "Sedam duša" s Will Smithom u glavnoj ulozi gdje on za kućnog ljubimca ima Mjesečevu meduzu pokušavala sam doznati što mi je potrebno da je i ja kupim. Kada sam shvatila da unatoč tome što je moguće, da je to ipak malo prekomplicirana i preskupa investicija, odustala sam. Sve dok nisam ugledala savršeno riješenje mojih problema - odličan Desktop Jellyfish Tank projekt na Kickstarteru.

Desktop Jellyfish Tank
Desktop Jellyfish Tank

Ovaj odličan projekt uključuje predivan akvirij zanimljivog dizajna koji se samofiltrira i sam čisti i jako pojednostavljuje držanje ovih predivnih stvorenja. Akvarij kupujete zajedno s meduzom, a možete kupiti pakete s jednom ili tri meduze ili pak najveći paket s malim račićima koji dodatno održavaju čistoću akvarija. Uz sve dobivate i hranu i dostatnu za nekoliko mjeseci.

Desktop Jellyfish Tank
Desktop Jellyfish Tank

Akvarij uz pomoć LED lampica  mijenja boje i zaista izgleda spektakularno. Ono što omogućuje ovom akvariju da se se samoodržava je takav dizajn koji potiče strujanje vode na poseban način te kamenčići koji stoje na dnu, a sadrže potrebne bakterije koje moraju biti razvijene u vodi s meduzama. Deskop Jellyfish tank je osmišljen od strane morskih biologa i osvojio je nagradu za najbolji product dizajn 2012. u kategoriji akvarija - priznajte da ga i vi želite.