Kako izgleda Star Wars tematsko vjenčanje?

| Lifestyle |

Star Wars svijet je za većinu ljudi samo maštarija i fantastičan san. No samo na jedan dan, Jennifer i njezin novopečeni muž Joshua iz Los Angelesa svoj su san pretvorili u stvarnost. Najvažniji su dan u službenom zajedničkom životu odlučili proslaviti osmislivši Star Wars tematsko vjenčanje koje je sudeći prema fotografijama bilo u jednu ruku izuzetno zabavno, a drugu nevjerojatno intimno, predivno i originalno.

Star Wars vjenčanje
Star Wars vjenčanje

Sve je započelo s dva Stormtroopersa koji su pozdravili goste i otpratili mladenku i mladoženju do otmjenog penthousea u centru L.A.-a gdje su održali svoj prijem. Nakon ceremonije, dočekala ih je svadbena torta prekrivena Star Wars vozilima i scenom smrtonosnog susreta Tauntauna i Wompa u ledenim pećinama Hotha. Gosti su sjedili raspoređeni po stolovima koji su imali oznake poput „Rebel“, „Droid” i „Twi’Lek”, a na samom ulazu dobili su „laserske mačeve“ („lightsabers“) s kojima su plesali do kasno u noć.

No trešnja na vrhu šlaga bio je mladenkin otac koji se za prvi ples s kćeri preobukao u Darth Vadera. Što reći nego: „May the Force be with them!

Star Wars vjenčanje
Star Wars vjenčanje