Wall.hr i No+vello daruju vas s fotoepilacijama!

| Beauty |

Poznata violončelistica Ana Rucner odlučila je rješiti se trajno suvišnih dlačica u vodećoj kompaniji na području fotoepilacije No+vello te na taj način izbjeći česte odlaske u kozmetički salon kao i iznenađenja prije nastupa jer dlačice se pojave u trenutku baš kada ne treba i kada poželite odjenuti komad odjeće kojim ih se ne može prikrititi. Atraktivnim nastupima  kao i provokativnim odjevnim kombinacijama uvijek oduševi svoju publiku te joj je kvalitetna njega lica i tijela osigurava pomaže u održavanju savršenog izgleda.

Ujedno je obavila tretmane lice da osvježi svoju kožu na brz i efikasan način postići dubinsku hidrataciju lica te potaknuti obnovu kolagena i elastina. LED svjetlosna terapija je idealan tretman za Anu. Glavni učinak svjetlosti nalazi se u stanicama dermisa. Svjetlost određenog intenziteta stimulira stanice na proizvodnju kolagena i elastina, koji su glavni čimbenici za regeneraciju tkiva pružajući elastičnost, vlažnost i bolji izgled kože. Preparati korišteni za vrijeme i nakon tretmana lakše prodiru u dublje slojeve i njeguju kožu. Neka vaša koža zablista već nakon prvog tretmana!

Hidroaktivna emulzija za lice i tijelo:

Poznato je otprije kako aloe vera ima niz blagotvornih učinaka na koži. Bitna  je za pripremu i njegu kože zbog svog umirujućeg,  antiseptičkog i antibiotskog  djelovanja. Smanjuje oštećenja koja mogu nastati kao rezultat dehidracije. No+Vello© hidroaktivna emulzija za lice i tijelo sadrži visoku koncentraciju aloe vere te je bitan dio tretmana za trajno uklanjanje dlačica jer postiže maksimalnu sigurnost s najboljim rezultatima. Jedini način na koji možemo dobiti zdravu kožu bez dlačica .

Akcija za tretmane fotoepilacije:

Dočekajte zimu bez dlačica jer su za vas pripremili posebnu ponud - 4 zone po vašem izboru za samo 750kn. Naručite se još danas i uvjerite se zašto su svjetski lider u fotoepilaciji.

No Wall.hr i No+vello kozmetički studio odlučili su troje sretnika nagraditi s tretmanom fotoepilacije jedne zone tijela po vašem izboru! Sve što morate napraviti je:

  • lajkati Wall.hr i No+vello Facebook stranicu
  • lajkati članak na Facebooku 
  • napisati komentar ispod članka na Facebooku "I ja želim na fotoepilaciju u no+vello kozmetički studio!"

 Pobjednika ćemo objaviti u ponedjeljak 2.11. 2015. godine. Sretno!