Otvoren prvi Kiehl's dućan u Hrvatskoj!

| Beauty |

U četvrtak je u Arena Centru Zagreb održan press event povodom otvorenja prvog Kiehl’s dućana u Hrvatskoj. Hrvatska je 54. zemlja u nizu koja je prenijela dašak originalne Kiehl’sove njujorške ljekarne. U svim Kiehl’s dućanima načela klasične ljekarne protkana su modernim elementima koji odražavaju posebnosti zajednice i odaju počast počecima tvrtke u njujorškoj četvrti East Village. Kiehl’s Since 1851, legendarna njujorška ljekarna i proizvođač visokokvalitetnih proizvoda za njegu kože i kose od danas je službeno otvorena za javnost.

Petra Kurtela na otvorenju Kiehl's dućana
Petra Kurtela na otvorenju Kiehl's dućana

Nakon uvodnih govora generalne menadžerice L'Oreal Adria-Balkan, gospođe Brigitte Streller, te generalnog menadžera L'Oreal Luxe divizije, gospodina Ive Matulja, svečanom rezanju vrpce su se pridružili i prijatelji Kiehl's branda: Nenad Sovilj, Ivana Mišerić, Sara Renar i Martina Vrdoljak Ranilović. Među više od 80 uzvanika i predstavnika medija, događanju su prisustvovale i glumice Judita Franković i Petra Kurtela, voditeljice Iva Šulentić i Ivana Mišerić, modni dvojac I-GLE Martina Vrdoljak Ranilović i Nataša Mihaljčišin, make up artistica Simona Antonović, a posebna gošća večeri bila je pjevačica Sara Renar koja je zabavljala sve prisutne.

Ivana Mišerić na otvorenju Kiehl's dućana
Ivana Mišerić na otvorenju Kiehl's dućana

Brand je iznimno vjeran svojem nasljeđu i u pogledu vrhunske razine usluge koju nudi kupcima sada u 54 zemalja širom svijeta, 150 samostalnih prodavaonica, te na 760 prodajnih mjesta. Svaki je član Kiehl'sovog prodajnog osoblja upoznat s načinom usluživanja kupaca koji promiče tvrtka te je, uz poznavanje sastojaka formula i ljekarničke tradicije, osposobljen za prepisivanje tretmana i režima njege kože i kose u skladu s individualnim potrebama kupaca. „Iznimno nas veseli što ćemo služiti zajednici grada Zagreba u okružju nove i prve Kiehl's prodavaonice. Uvijek se trudimo da naše voljene proizvode poslužujemo s velikom pažnjom i brigom za individualne potrebe kupca, što odražava našu dugogodišnju ljekarničku tradiciju," izjavila je Cheryl Vitali, Kiehl'ova glavna direktorica za svjetska tržišta.