Iva Balaban, Iva Jerković i Sanja Doležal na predstavljaju najnovijeg kozmetičkog tretmana pomlađivanja

| Beauty |

Jučer je u poliklinici Milojević održano predstavljanje jednog od najtraženijih svjetskih estetskih tretmana pomlađivanja – tretman krvnom plazmom. Na predstavljanju su osim predstavnika medija bile i Iva Balaban, Iva Jerković i Sanja Doležalkoje su oduševljene ovim tretmanom.  Ako ste se pitali u čemu je tajna ljepote po mnogima jedne od najljepših žena svijeta, Anegline Jolie, dr. Nikola Milojević otkriva da je tajna u tretmanu pomlađivanja krvnom plazmom.

Dr. Nikola Milojević je ponosan što je među prvima uveo ovu tehnologiju, plazma tretmana za pomlađivanja kože, u Hrvatsku i širu regiju. Najmodernija istraživanja i tehnologija su napokon pronašle idealnu formulu za potpuno prirodno pomlađivanje i liječenje vaše kože. S ovim tretmanom, vi sami sebe pomlađujete te vraćate sami svojoj koži izgubljeni sjaj.

Poznate dame u poliklinici Milojević
Poznate dame u poliklinici Milojević

Ovo je tretman u kojem se od vaše krvi posebnom cenrtifugom radi ekstrakcija vaše plazme pune faktora rasta i matičnih stanica. Ta se plazma, već 10 minuta nakon vađenja krvi, injektira poput tretmana mezoterapije u cijelo lice, dekolte, vrat i ruke kroz tanke iglice. Potrebna su 3 tretmana u razmacima od mjesec dana. Tretman je potpuno prirodan, jer se injektira samo vaša, posebno pripremljena plazma i tako se  doslovce vraćaju kazaljke na satu vaše kože. Lijep primjer je koža oštećena sunčevim zrakama, jer znanstvena istraživanja pokazuju da plazma tretmani "popravljaju" sva oštećenja i vraćaju kožu u stanje kada je bila puno mlađa. PRGF (plasma rich in growth factor) je jedini tretman plazmom koji ima licencu u EU za pomlađivanje kože, i zbog toga jer jedini ne uključuje leukocite, rezultati pomlađivanja kože su bolji a nuspojave puno manje. Ovo nije vampirski facelift, te se zato i čekalo do dolaska PRGF tehnologije za injekcije plazme, jer s drugim tehnologijama, leukociti su uključeni, te su crvenilo i oteklina učestaliji i traju minimalno 3 dana. Osim pomlađivanja, ovaj tretman se još koristi u sanaciji ozljeda koljena i ligamenata. Među najpoznatijima sportašima koji koriste ovaj tretman su Rafael Nadal, Cristiano Ronaldo, te nogometaši Real Madrida i Chelsea.

Pomlađivanje krvnom plazmom
Pomlađivanje krvnom plazmom

Cilj poliklinike Milojević je zaustaviti proces starenja i "vratiti kazaljke na satu", a to ćete upravo postići s ovim tretmanom. Filozofija poliklinike Milojević je  jednostavna - primjenom individualnog pristupa, iz širokog spektra najsuvremenijih nekirurških estetskih metoda, nastoje oblikovati tretman prema željama svojih pacijenata.