Top 7 najboljih drogerijskih proizvoda za kosu

| Beauty |

kosa

 Iako zavidimo Blake Lively i Lily Aldridge na savršenoj kosi koja tako nevjerojatno vijori na vjetru, na kraju dana moramo si priznati da su za to jedino i isključivo zaslužni njihovi frizeri. Frizeri zvijezda, baš poput i vizažista, imaju pristup najluksuznijim proizvodima na tržištu. Sprej za kosu od 250 kuna? Imaju dva u svojoj kolekciji u svakom trenutku. Mini pakiranje nekog top-secret ulja za kosu vrijednog više od vaše mjesečne plaće? Ništa neobično. To je sve donekle normalno, ali što je s nama običnim smrtnicima? Što bismo trebali učiniti sa svojom kosom ako si ne možemo priuštiti stilizirajuću kremu od 350 kuna?

Ne brinite! Postoji nekolicina proizvoda s polica drogerija koje celebrity frizeri također vole - i puno manje će istraumatizirati vaš novčanik. Ove proizvode možete pronaći u vašem lokalnom DM-u ili Bipi te se i sami poigrati s glamuroznim lookovima koje viđamo na crvenim tepisima diljem svijeta. 

Od magičnog losiona za povećanje volumena kose pa sve do našeg omiljenog drogerijskog laka za kosu, u našoj galeriji pogledajte TOP 7 proizvoda za kosu koje (uz nas!) obožavaju i mnogi svjetski celebrity frizeri...